Bedo123 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 9s dokunmatik sorunu

Hocam burayı örnek verdim ,tıktok ,Instagram ,ana menüde de oluyor. Çok gıcık birşey çekiyorsun gelmiyor.
  2. B

Yardım Redmi note 9s dokunmatik sorunu

Arkadaşlar aşağıdaki videodaki gibi aşağı doğru kaydırildiginda aşağıya gitmiyor ama dokunmatik çalışıyor ,sizce yazılımsal mi yoksa donanımsal bir sorun mu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  3. B

Yardım Poco X3 120 hz ekran oyuna girince 60 Hz oluyor

Uygulama yönet kısmına pil ve performans yazın ilk zaten gözükmüyor altta tüm sonuçları göster var ona tıklayıp verilerini temizlerseniz oyunu 120 Hz de çalıştırıyor.90 FPS için 90 FPS unlock dosyasını magiskden flashlayın.
  4. B

Yardım MIUI 12 den 11e dönüş

Arkadaşlar OTA rom dosyasını kullanarak düşüremez mi ? Güncelleme yerindeki güncelleme paketini seçin bölümünden
  5. B

Oyun Pubg mobile 1.6 60-90 fps oynama (3 alternatifli)

Eskiden saved konumundaki config bölümüne atılıyor sanıyordum heralde o yüzden ban yemişim
  6. B

Zaten bu dosya ya gerek yok ki 90 FPS unlocker magisk modülü en güvenilir yöntem.
  7. B

Bu dosya 4-5 aylık bir dosya zaten Mod_Data yapan kişi zaten bunu yapmış
  8. B

Dosyanın içinde script var . Ve hile sağlayıcısının oluşturduğu bir dosya bu.1 ay önce bunu guest hesapta denedim ban yemişti.
  9. B

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Camera fix vardı onu yükleyince gitti heralde,Google kamera da ön kamera kötü çekiyor,48 MP modu yok
  10. B

Yardım Pubg Hakkında Destek

Ekran 90 hz üstü ise baya bir akıcılık oluyor.Oyun zevkini artırıyor.
  11. B

https://drive.google.com/file/d/1-UfZ-UEe7cD58wpvKVVHkrjLZJmhhf2s/view?usp=drivesdk
  12. B

Ekran FPS sınırı kalktı şuan 90 FPS modülünü yükleyip oyuna gir bakalım
  13. B

Rehber Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Miatoll Xiomi Eu 21.3.25 Mıuı 12.5 Rom

Romda neden kamera uygulaması yok ,elinde olan varsa link verebilir mi cihaz redmi note 9s
  14. B

Oradan tüm sonuçları göster yazıyor tıklayınca gözükür
  15. B

Pil ve performans uygulamasının verilerini diyorum 120 FPS açılsın diye
Üst Alt