Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aşağıdaki videodaki gibi aşağı doğru kaydırildiginda aşağıya gitmiyor ama dokunmatik çalışıyor ,sizce yazılımsal mi yoksa donanımsal bir sorun mu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar performans odaklı modül yüklendiğinde ve çekirdek hızı performansa ayarlanınca neden çok fazla ram kullanılıyor. %80-90 oranında ram kullanıyor.Performans vermesi gerekirken neden performans düşüyor.
Arkadaşlar dpi değerini değiştirmek için farklı yöntemler mi gerekiyor?
Eu romda iken ayarlardan 392 den 360 çektim cihaz çöktü daha da açılmadı.Tekrardan rom atmak zorunda kaldım.
Düşürmek için bir çözüm varsa yazabilirmisiniz.
Arkadaşlar ip ban yemişim .Pubg Mobile maça başlamıyor.Baglanti koptu diyor lobiye atıyor.Vpn ile giriş yapılıyor ve 20 -30 metre konum değiştirince maça girebiliyorum.Farklı bir çözüm varmı acaba ?
Merhaba arkadaşlar Netflix hdr desteği çoğu romda sıkıntılı ben greeshan 12.0.1 sürümündeyim.Bende şuan stabil olarak hdr çalışıyor.Yöntem olarak aşağıdaki yaptıklarımı yapabilirsiniz.
***Parmak izi ödemeleri bölümünden L1 sertifikasını indirip telefonu yeniden başlatın.
***Netflix uygulama...
Öncelikle 90 FPS unlocker magisk ile yukleyin yeniden başlatın.
https://mega.nz/file/VWpAgCLL#bsuqxM-3F-RCRP97CcXLUwEjs1P8y8Ws6pNJiz8vmB4
Sonra vereceğim config gerekli yerlere yapıştırın
Config
6.8 KB file on MEGA
Şifre ceyhan_bedir
Merhaba arkadaşlar
Mi 8 se ve redmi note 9 s kulllandım .2 cihazda da %10 altı batarya kalınca performans düşüyor.Cihaz kasmaya başlıyor oyunlarda.Tasarruf modları kapalı olduğu halde bu sorun oluyor.Öneri ve görüşlerinizi yazabilirmisiniz.