Bedo123 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 9s dokunmatik sorunu

Arkadaşlar aşağıdaki videodaki gibi aşağı doğru kaydırildiginda aşağıya gitmiyor ama dokunmatik çalışıyor ,sizce yazılımsal mi yoksa donanımsal bir sorun mu. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
  2. B

Soru Ram Kullanımı

Arkadaşlar performans odaklı modül yüklendiğinde ve çekirdek hızı performansa ayarlanınca neden çok fazla ram kullanılıyor. %80-90 oranında ram kullanıyor.Performans vermesi gerekirken neden performans düşüyor.
  3. B

Yardım DPİ değeri değiştirme

Arkadaşlar dpi değerini değiştirmek için farklı yöntemler mi gerekiyor? Eu romda iken ayarlardan 392 den 360 çektim cihaz çöktü daha da açılmadı.Tekrardan rom atmak zorunda kaldım. Düşürmek için bir çözüm varsa yazabilirmisiniz.
  4. B

Yardım İP banı çözüm

Arkadaşlar ip ban yemişim .Pubg Mobile maça başlamıyor.Baglanti koptu diyor lobiye atıyor.Vpn ile giriş yapılıyor ve 20 -30 metre konum değiştirince maça girebiliyorum.Farklı bir çözüm varmı acaba ?
  5. B

Rehber Redmi note 9s Netflix hdr desteği

Merhaba arkadaşlar Netflix hdr desteği çoğu romda sıkıntılı ben greeshan 12.0.1 sürümündeyim.Bende şuan stabil olarak hdr çalışıyor.Yöntem olarak aşağıdaki yaptıklarımı yapabilirsiniz. ***Parmak izi ödemeleri bölümünden L1 sertifikasını indirip telefonu yeniden başlatın. ***Netflix uygulama...
  6. B

Soru IMEI repair yapılan cihazda sım1 çalışıyor

Arkadaşlar sım1 IMEI yok fakat çalışıyor.Sım2 de olan hatta çalışıyor.Cihaz redmi Note 9sHAn
  7. B

Soru efs birleştirme

Merhaba arkadaşlar IMEI repair den önceki efs ile sonraki yedeklediğim efs yı birlestirsem SIM 1 e IMEI yazılır mı ?
  8. B

Yardım qpst cihazı görmüyor.

Merhaba arkadaşlar qcn yedeği almak istiyorum.qpst cihazı görmüyor.usb hata ayıklama açık ,cihaz rootlu.Yardım edebilirmisiniz.
  9. B

Pubg Mobile 90 FPS yapma

Öncelikle 90 FPS unlocker magisk ile yukleyin yeniden başlatın. https://mega.nz/file/VWpAgCLL#bsuqxM-3F-RCRP97CcXLUwEjs1P8y8Ws6pNJiz8vmB4 Sonra vereceğim config gerekli yerlere yapıştırın Config 6.8 KB file on MEGA Şifre ceyhan_bedir
  10. B

Yardım Xiaomi %10 kalınca kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar Mi 8 se ve redmi note 9 s kulllandım .2 cihazda da %10 altı batarya kalınca performans düşüyor.Cihaz kasmaya başlıyor oyunlarda.Tasarruf modları kapalı olduğu halde bu sorun oluyor.Öneri ve görüşlerinizi yazabilirmisiniz.
Üst Alt