Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar eğer yetkili hesap satan kiralayan varsa bana mesaj olarak fiyatını atabilir mi?
Bursa'da belli bir fiyata yapanı buldum ve gerekli zamanı söyledi
İstanbul'da yapanı buldum.
Bana fiyat ve ne kadar sürede yapabileceğini mesaj atarsanız ben de size dönüş yapabilirim.
Teşekkürler
arkadaşlar ayhan02 her şeye cihazınızı getirin yapalım diyen ve sürekli yanlış neden söyleyen birisi kullandığı telefon bile iphone bence itibar etmeyin
Hayır geldiğinden açıktı ama şuna kapalı dediklerine göre blick olmuş
1546808584
Brick*
1546808658
Ben yapmam gerekiyor telefoncuya mı gitmem gerekiyor peki bundan anlayanı nasıl bulucam bir de çözümü ne?
bu cihaz 3 aydır bende cihazın bootloder açıktı ama şuan kapandı nedeni ise telefonun systemini silmem neden sildim çünkü bir forumda öyle yaparsam telefon kurtulur demişti yaptım yeni rom yükledim this miui version can't be installed on this device diyor recovery modda başlıyor hep
mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_
Xiaomi mi 8 e sahibim root yapmak istedim sürekli recovery modda başladı asla açılmadı telefon sonra sistemi falan her şeyi sildim mi flash ile rom yükledim bu cihaza uygun değil bu rom diyor ve hala kurtarıcı modda açılmaya devam ediyor mi pc suite indirdim ama telefonumu görmüyor yardım eder...
Merhaba arkadaşlar ben mi8 kullanıcıyım Miui10.0.2 global kararlı sürümünü kullanıyorum Miui10 dan çok memnunum ama şu müzik açtığımda kilitli ekrandan şarkı geçişi yapamam ve durum çubuğundan şarkıyı geçişlerini kontrol edememek canımı sıkıyor yardımcı olabilecek var mı?