bedirhanbayram kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım MIUI Yetkili Hesap

Arkadaşlar eğer yetkili hesap satan kiralayan varsa bana mesaj olarak fiyatını atabilir mi? Bursa'da belli bir fiyata yapanı buldum ve gerekli zamanı söyledi İstanbul'da yapanı buldum. Bana fiyat ve ne kadar sürede yapabileceğini mesaj atarsanız ben de size dönüş yapabilirim. Teşekkürler
  2. B

Yardım Telefonum sürekli recovery modda başlıyor

arkadaşlar ayhan02 her şeye cihazınızı getirin yapalım diyen ve sürekli yanlış neden söyleyen birisi kullandığı telefon bile iphone bence itibar etmeyin
  3. B

Yardım This miui version can't be installed on this device

Hayır geldiğinden açıktı ama şuna kapalı dediklerine göre blick olmuş 1546808584 Brick* 1546808658 Ben yapmam gerekiyor telefoncuya mı gitmem gerekiyor peki bundan anlayanı nasıl bulucam bir de çözümü ne?
  4. B

Yardım Mi flash erase boot error

kasımm benim çin mi global rom mu olup olmadığına bakarken sadece orjinal global roma sahip değilsiniz yazıyor bu ne demek?
  5. B

arkası sökülüp cımbızla 2 tane teli yakınlaştırdı bir videoda öyle bir şey mi bir de ben bursadayım size nasıl güvenerek cihazımı göndereyim?
  6. B

bu cihaz 3 aydır bende cihazın bootloder açıktı ama şuan kapandı nedeni ise telefonun systemini silmem neden sildim çünkü bir forumda öyle yaparsam telefon kurtulur demişti yaptım yeni rom yükledim this miui version can't be installed on this device diyor recovery modda başlıyor hep
  7. B

ekran görüntüsü bu model mi 8 Bootloder unlock hesabını flaşlamadan önce bagladınızmı bu ne demek anlamadım
  8. B

Yardım This miui version can't be installed on this device

Arkadaşlar telefonum kurtarıcı modda kaldı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
  9. B

mi flashtan rom yüklemeye çalışıyorum ve erase boot error hatası veriyor çünkü telefonum This miui version can't be installed on this device hatası alıyorum yardımcı olur musunuz_
  10. B

Yardım Telefonum sürekli recovery modda başlıyor

Xiaomi mi 8 e sahibim root yapmak istedim sürekli recovery modda başladı asla açılmadı telefon sonra sistemi falan her şeyi sildim mi flash ile rom yükledim bu cihaza uygun değil bu rom diyor ve hala kurtarıcı modda açılmaya devam ediyor mi pc suite indirdim ama telefonumu görmüyor yardım eder...
  11. B

Yardım Miui 10da müzik çaların kilitli ekranda ve durum çubuğunda görülmemesi

İçinde yüklü gelen play müzik uygulamasında da aynısı sanırım tek Spotifyda sorun yok onun da freesi mobilde kullanışlı değil pek
  12. B

Hızlı ve net cevabınızdan dolayı teşekkür ederim bunu yapabileceğim 3.part uygulama falan mevcut mu? 1539723045 Stock müzik oynatıcı nedir
  13. B

Merhaba arkadaşlar ben mi8 kullanıcıyım Miui10.0.2 global kararlı sürümünü kullanıyorum Miui10 dan çok memnunum ama şu müzik açtığımda kilitli ekrandan şarkı geçişi yapamam ve durum çubuğundan şarkıyı geçişlerini kontrol edememek canımı sıkıyor yardımcı olabilecek var mı?
Üst Alt