Bedirhan1907 kullanıcısının son içeriği

1. Bedirhan1907

Yardım Fotoğrafların tarihleri gitti

Merhaba arkadaşlar mi 8 lite cihazımı sıfırlamak için fotoğrafların yedeğini aldım bilgisayara.Geri yükledim ve tüm fotoğraflar 1 ocak 1970 olarak gözüküyor eski haline getirmem mümkün mü?
  2. Bedirhan1907

Yardım Miui 12 teması yükledim bildirim sorunu yaşıyorum

Arkadaşlar mi 8 lite cihazıma miui12 teması yükledim.Ama kilit ekranında bildirimler çift gözüküyor.Veya whatsapptan geldiğinde 1 mesaj bile gelse 3 tane geliyor birini silince hepsi gidiyor
  3. Bedirhan1907

Yardım En iyi bölge seçimi

Arkadaşlar merhaba.Mi 8 lite cihaza sahibim.Sizce en iyi bölge hangisi.Bana şuanlık hindistan gibi geldi çünkü adım sayar falan var.Sizce en iyi bölge hangisi?
  4. Bedirhan1907

Yardım mi cloudu nasıl boşaltabilirim

Merhaba arkadaşlar.Telefonun yedeklemesi açık kaldı ve fotoğraflarımı falan yedeklemiş.Şuanda 400 mb yer boş kalmış.Şimdi ben fotoğraflarımı clouddan silsem telefondanda silinicek.Silmesem yer yok.Sadece nasıl clouddan silebilirim?
  5. Bedirhan1907

Çözüldü Mi 8 lite 4K video çekmiyor

Merhaba arkadaşlar.Telefonum 4K video çekmemeye başladı.1080p ye alınca çekiyor fakat 4K da çekme tuşuna basıyorum video başlamıyor.Fotoğrafta çekmiyor.Yardımcı olur musunuz? Açtım kapattım düzeldi
  6. Bedirhan1907

Yardım Mi 8 lite global rom telefonum için güncellemeyi yok saydım

Hocam eski güncellemelere baktım.Benim zaten en son sürüm 2.9.4 müş. 1566998236 Kendimce sorunu çözdüğümü düşünüyorum.Telefon Türkçe ve global rom olduğu için yüklenmiyor son sürüm.Apk olarakta indirince kapanıyor. 1566998615 Telefonda herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?
  7. Bedirhan1907

Çok sağolun hocam.Bunu indirdiğim de telefonun çoğu yeri de İngilizce oluyor.
  8. Bedirhan1907

Son sürümü değil de bir öncekini yükledim.İşe yaradı fakat hocamızın dediği gibi ingilizce ):
  9. Bedirhan1907

Dediğinizi indirdim Sürekli olarak durduruluyor dedi.Ben de sildim.
  10. Bedirhan1907

Peki bir daha bana güncelleme gelmeyecek mi yok saydığım için?
  11. Bedirhan1907

Bu uygulama siteye xiaomi tarafından mı yükleniyor güvenilir mi yani?
  12. Bedirhan1907

Teşekkür ederim umarım yardımcı olurlar.
  13. Bedirhan1907

Sizde sürüm ne olarak gözüküyor şu anda.Ben Güncellemeleri de sildim en başa döndü :( Nasıl eski haline getireceğim.?
  14. Bedirhan1907

Merhaba arkadaşlar.Sistem uygulaması adında güvenlik uygulaması varya hani.Ona güncelleme geldi.İndirmeye çalıştım ama başarısız diyordu.Yok say dedim.Verilerini temizledim falan ama yine de geri getiremedim güncellemeyi.Şuan da sürümü 2.7.4 Olarak gözüküyor sizde de öyle mi yardımcı olur musunuz?
Üst Alt