Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi 8 lite cihazımı sıfırlamak için fotoğrafların yedeğini aldım bilgisayara.Geri yükledim ve tüm fotoğraflar 1 ocak 1970 olarak gözüküyor eski haline getirmem mümkün mü?
Arkadaşlar mi 8 lite cihazıma miui12 teması yükledim.Ama kilit ekranında bildirimler çift gözüküyor.Veya whatsapptan geldiğinde 1 mesaj bile gelse 3 tane geliyor birini silince hepsi gidiyor
Arkadaşlar merhaba.Mi 8 lite cihaza sahibim.Sizce en iyi bölge hangisi.Bana şuanlık hindistan gibi geldi çünkü adım sayar falan var.Sizce en iyi bölge hangisi?
Merhaba arkadaşlar.Telefonun yedeklemesi açık kaldı ve fotoğraflarımı falan yedeklemiş.Şuanda 400 mb yer boş kalmış.Şimdi ben fotoğraflarımı clouddan silsem telefondanda silinicek.Silmesem yer yok.Sadece nasıl clouddan silebilirim?
Merhaba arkadaşlar.Telefonum 4K video çekmemeye başladı.1080p ye alınca çekiyor fakat 4K da çekme tuşuna basıyorum video başlamıyor.Fotoğrafta çekmiyor.Yardımcı olur musunuz?
Açtım kapattım düzeldi
Hocam eski güncellemelere baktım.Benim zaten en son sürüm 2.9.4 müş.
1566998236
Kendimce sorunu çözdüğümü düşünüyorum.Telefon Türkçe ve global rom olduğu için yüklenmiyor son sürüm.Apk olarakta indirince kapanıyor.
1566998615
Telefonda herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?
Merhaba arkadaşlar.Sistem uygulaması adında güvenlik uygulaması varya hani.Ona güncelleme geldi.İndirmeye çalıştım ama başarısız diyordu.Yok say dedim.Verilerini temizledim falan ama yine de geri getiremedim güncellemeyi.Şuan da sürümü 2.7.4 Olarak gözüküyor sizde de öyle mi yardımcı olur musunuz?