BD58 kullanıcısının son içeriği

1. B

Satış Ugreen 18W QC 3.0 Hızlı Şarj Adaptörü

Merhaba arkadaslar, Ugreen marka 18W hızlı şarj destekli ürünü satıyorum. Cihaz akım gerilim olarak test edilmiştir, çalışıyor. Sıfırdır, hiç kullanılmamıştır. 31 Ağustos günü PTT'den elden teslim aldım. Aliexpress linki: TRY 65.04 40%OFF | Ugreen Quick Charge 3.0 QC 18W USB Charger QC3.0...
  2. B

Yardım MIUI 10.3.5 Güncelleme bildirimi

Arkadaşlar RN7 cihazını gecen hafta aldım. Cihaza ve isletim sistemine cok yeniyim o yüzden sordugum sorunun halledilmesi cok kolay ise affola. Güncelleme bildirimini nasıl kapatabilirim? Yukarıdan kaydırarak indirdigimiz panelde sürekli olarak Güncelleyici yüklemeye hazır diyor. Ayarlardan...
  3. B

Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

Hocam yorumunuz icin cok tesekkür ederim. Peki gece fotograflarının cok kırmızımsı ve bazı noktalarda sarının cok baskın cıkmasını nasıl düzeltebiliriz. Tesekkur ederim simdiden.
  4. B

Uygulama Redmi Note 7 ve Note 7 Pro’ya Google Kamera (GCam) yüklemek.

RN7'yi bugün aldım ve GCam'i kurdum alır almaz. Ancak GCam'in ön kamerası stock kamera ile aynı ve cok soluk cekiyor renkler hic canlı degil. Ne gibi ayarlamalar yapmam gerekir? Xiaomi'ye cok yeniyim. Bilgisizliğim affola.
  5. B

Yardım Kamera çıkıntısını kapatacak kılıf?

Aliexpress’e Redmi Note 7 iBaiwei yaz direkt cıkıyor highfive~~
  6. B

Soru Şarzın hızlı bitmesi

Bir haftaya ben de RN7 alacağım. Güzel bir ekran süresi almam için hangi sürümde kalmam/olmam gerekir? Bahsettiğiniz beklenmedik ekran sürelerini hangi sürümlerde elde ettiniz? Teşekkürler.
  7. B

Yardım QC 4.0 Kullanımı Hakkında

Elektrik Elektronik mühendisiyim 4 yıllık fakülte okudum aşınma diye bir sey duymadım. :(
Üst Alt