Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi8 lite için miui 11 alan arkadaşlar ilk izlenim ve eksik olan özellikleri konunun altında yazarsanız çok sevinirim. Ben ultra güç tasarrufunun yine olmamasına çok üzüldüm.
Güncellemeyi aldığımdan beri memnun olduğum tek özellik pil optimizasyonu olmuş. Kesinlikle miui10 a göre daha iyi bir pil performansı var güncellemeyi aldığımda %100 olan pil şu an bu saate aktif kullanımda %72
1573154407
Gelir merak etme daha önce dedğim gibi ancak fazla umut bağlama bir iki...
Düzeltebiliyorsun kardeşim yüzdelik kısım içinde kalsın diye bir seçenek var ona bas eski haline dönsün yeni geldiği için sanırım bir sürü uyum sıkıntısı var
Boşver kardeşim gelmesin ben şimdi büyük bir hevesle yükledim ama sonuç nafile. En basiti gözlerim ultra güç tasarrufu aradı ama yok miui 10 dan tek fark minnacık görsel iyileştirmeler o kadar
Bende daha demin haberlerde gördüm global kararlı sürüm dağıtıma başlandı diye ama doğruluğunu bilmiyorum bir çok yerde haber çıkmış dağıtıma başlandı mi9 T ye diye bende merakla mi8 lite için bekliyorum.