Bberketascii kullanıcısının son içeriği

1. Bberketascii

Mİ 8 LİTE MİUİ 11 İLK İZLENİMLER

Merhaba arkadaşlar mi8 lite için miui 11 alan arkadaşlar ilk izlenim ve eksik olan özellikleri konunun altında yazarsanız çok sevinirim. Ben ultra güç tasarrufunun yine olmamasına çok üzüldüm.
  2. Bberketascii

MIUI 11 Mi 8 Lite Global Kararlı 11.0.5.0 PDTMIXM İndirme Bağlantısı

Güncellemeyi aldığımdan beri memnun olduğum tek özellik pil optimizasyonu olmuş. Kesinlikle miui10 a göre daha iyi bir pil performansı var güncellemeyi aldığımda %100 olan pil şu an bu saate aktif kullanımda %72 1573154407 Gelir merak etme daha önce dedğim gibi ancak fazla umut bağlama bir iki...
  3. Bberketascii

Yardım Çentik ve Şarj Yüzdesi

Düzeltebiliyorsun kardeşim yüzdelik kısım içinde kalsın diye bir seçenek var ona bas eski haline dönsün yeni geldiği için sanırım bir sürü uyum sıkıntısı var
  4. Bberketascii

Doatum ultra güç tasarrufna dair birşey var mı sende
  5. Bberketascii

Boşver kardeşim gelmesin ben şimdi büyük bir hevesle yükledim ama sonuç nafile. En basiti gözlerim ultra güç tasarrufu aradı ama yok miui 10 dan tek fark minnacık görsel iyileştirmeler o kadar
  6. Bberketascii

Arkadaşlar alırım bir hayırlı olsun sanırım artık herkese gelmeYe başlamıştır
  7. Bberketascii

Soru Global Rom

Google da gezinirken görmüştüm istersen bir arat google da hocam
  8. Bberketascii

Soru Global Rom

Bende dün geceden beri sürekli deniyorum hocam ama ne gelen var nede giden
  9. Bberketascii

Soru Global Rom

Bende daha demin haberlerde gördüm global kararlı sürüm dağıtıma başlandı diye ama doğruluğunu bilmiyorum bir çok yerde haber çıkmış dağıtıma başlandı mi9 T ye diye bende merakla mi8 lite için bekliyorum.
  10. Bberketascii

Soru Global Rom

Mi 9 T ye dağıtım başladı diye biliyorum
Üst Alt