BayramT kullanıcısının son içeriği

1. B

Çözüldü TWRP Format İle Root gider mi

Cihazım rootlu Magisk 22.0 yüklü. TWRP'den Wipe>Format Data yaparsam bir sorun olur mu? Telefonumda var olan Root'um gider mi?
  2. B

Rehber Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme

Desen kilidi varken yapsam olmaz mı
  3. B

Dm-verity'ye gerek yok değil mi desen kilidini kaldırdığım zaman
  4. B

Bu şekilde ota güncellemesi yaparken dm-verity flaşlamak gerekir mi. Telefonda desen kilidi var.
  5. B

Bir sorum daha olacak OrangeFox ayarlarında ota ve rom seçeneğini aktif ettim bir sıkıntı yaratır mı?
  6. B

Telefonuma gelen güncellemeyi bu şeklide OrangeFox üzerinden yükleyebilir miyim?
  7. B

Recovery OrangeFox Recovery ile OTA

Merhabalar öncelikle. Xiaomi Redmi Note 9 Pro cihazıma OrangeFox Recovery kurdum ve ayarlarından OTA seçeneğini aktif ettim. Bu şekilde telefonuma güncelleme gelir mi? Gelirse ve güncellemeyi yaparsam var olan Rootum veya OrangeFox gider mi? Teşekkürler.
  8. B

Recovery Xiaomi Redmi Note 9 Pro OrangeFox yükleme

Merhabalar öncelikle. Ben cihazına TWRP'den OrangeFox yüklemek istiyorum. Bu işlemi yaparsam; -Var olan Rootum gider mi? -Verilerim silinebilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
  9. B

Yardım BL Kilidi Hatası

Sağolun, teşekkürler.
  10. B

Yardım BL Kilidi Hatası

Merhabalar öncelikle. Telefonumun bl kilidini miflash unlock programından 168 saat bekleyerek açmayı başardım ve telefonuma TWRP yükleyip ardından Magisk flashlayarak root attım. Mi Kilit Açma durumuna baktığımda cihazın kilidi açık yazıyordu. Üzerinden biraz zaman geçti tekrar baktığımda Cihaz...
Üst Alt