bayramavci kullanıcısının son içeriği

1. bayramavci

Yardım Whatsapp Hesap Problemi

Android 3 adet telefon ile numara giriş yapmaya çalıştığım zaman , aşağıdaki görselde ki hatayi veriyor... 2 telefon rootsuz, 1 telefon rootlu.. İos telefon uzerinden deneme de ise whatsapp hesabım açılıyor... Bu problemi yaşayan var mi , varsa lutfen çözüm onerisinde bulunursaniz sevinirim...
  2. bayramavci

Yardım Pocophone f1 mah Şarj problemi?

Cümleten selamlar. Poco f1 telefonum mevcut. Samsung şarj başlık var elimde orjinal veya sahte bilmiyorum. 5.0V- 1.55A. (1500-1600) arasi mah ile şarj ediyor.. Orjinal başlığı var telefonun 12v-1.5 A , yarim saniye sonra şarj kesiyor. Nedendir acaba?
  3. bayramavci

Yardım Şarj soketi. Bilgine ihtiyacım var.

Cümleten iyi forumlar.. Pocophone f1 telefonum mevcut. Şarj soketi ile ilgili problemim var.. orjinal sarj soketim ekran kendiliginden kapandığında veya kapattigimda(kilit ekrani) telefonun ekrani geri açılmıyor. (Güç tuşu, cift dokunma, kaldırma, vb) ve 2 , 3 dakika sonra telefon restart...
  4. bayramavci

Yardım Hızlı şarj sorunu. Sanirsam gündemde bu problem var.

Merhabalar yine yine yeni problem ile aranıza döndüm. Android 13 den geriye dogru 12 , 11 , 10 bu gidişle androidin icadina gidecem galiba. Hizli şarj problemim var. Benzer konular var baktim ama sonuc alamadim. Şimdi tuhaflıklara gelelim. - Orjinal kablo, 2 adet orjinal baslik ile prizde...
  5. bayramavci

Yardım Fastboot Devices te cihaz görmüyor. Nacizane rehberligine ihtiyacım var.

Şimdi bi kaç kesim diyecek bunun benzeri 5 10 konu var oraya baksaydin. 2 3 gündür bu lanet olasi problemle uğraşıyorum. Telefon normal şekilde goruyor. Adb interface filan. Velakin fastboota aldığım da yönetici de hiç bir tepkime yok. Yapılanlar. 2 adet farklı usb kablo 2 adet laptop...
  6. bayramavci

Yardım Boşta Telefonun Kendini Yeniden Başlatması 😒🤢😒

Merhaba Xiaomi ailesi. Bu konuya denk gelen okuyan fikri olan arkadaşlar , abiler , kardeşler lütfen fikrinizi yazın. Telefonumu kullanırken hiç bir problem yok. Ama 1 2 dakika ekrani kapatıp bıraktığım zaman telefon kendini yeniden başlatıyor. Yazılımsal diye düşünerek ten yeni yazılım...
  7. bayramavci

Yardım Ekran açılmama problemi

Ekran otomatik kapaninca güç tuşu ve parmak izi ekrani açmıyor siyah bir şekilde kaliyor , ya şarj cihazini tak cek yapacam yada güç tuşuna uzun basip restart atınca açılıyor.
  8. bayramavci

Yardım Camera ile ilgili problem

Paylaşmış olduğum görseller de hareketli fotoğraflar, ikonu mevcut değil. Camera2 enabler ile mi alakaliydi?
  9. bayramavci

Yardım Rom değişikliği Android 12

Cümleten hayırlı forumlar. Oneos custom rom dan android 12 sürümlu farkli bir rom'a gecmeyi düşünüyorum. Fakat yüklü uygulamalarım var. Bunlari hızlı bir şekilde upload veya yedekleme nasil nereye yaparım hızlı bir şekilde. Pc harici yöntem. Ve geçmeden şu soruya değinmek istiyorum. Android...
  10. bayramavci

Yardım Mi kimlik

Resimde ki gördüğünüz romu yuklerken de bu problemi almıştım. Gmail ile bi şekil geçtim ama boş mi hesabi ile açtı. Simdi kurulum tamam kendi mi hesabimi girmeye çalışıyorum boyle bir hata alıyorum.
  11. bayramavci

Çözüldü Tek numara yönlendirme ?

Herkese iyi forumlar. Öz ve kısa olarak örneğin sadece A isimli kayitli kişiyi başka birine yönlendirebilir miyim?
  12. bayramavci

Diğer Zborsa Hisse bakiyesi yetersiz?

Herkese iyi forumlar dilerim. Borsadan çok anlayan biri değilim velakin giriş seviye olarak belirlediğim 250 tl tutar ile zborsaya girdim ve vestelbe den 44.700 tl den 5 adet hisse aldım. 3.gunu veya 4. Günü bugün. Şuan satmak istediğim de hisse bakiyesi yetersiz hatasi aliyorum. Google doğru...
  13. bayramavci

Yardım Wifi internet hızı düşüklüğü

Cümleten iyi forumlar. Konu doğru yere mi açtım bilmiyorum. O yüzden öncelikle kusura bakmayin. Dün itibari ile terhis oldum ve evdeki internetimle güzel bir zaman geçirmek istedim velakin 1.5 yila yakin kullandigim 35 mbps internetim suan 8 mbps deniliyor. Ve ben sadece 1 mbps zor aliyorum...
  14. bayramavci

Soru Twrp yedek alip yukleme

Cumleten iyi forumlar. Başlikta belirtigim durum hakkinda konular mevcut velakin onlara bakarak yaptigim backup-restore tarzi logo da kaliyor yuklenmiyor yanlışi nerede yapiyorum. Şuan aosp tabanli bootloger rom mevcut. Bunu yedekleyip. Miui 12 eu rom u denemek istiyorum. Yedeği nasil...
  15. bayramavci

Soru Performans - Oyun Rom önerisi

Başlikta belirtigim gibi oyun uzerine performansli rom onerisi sunabilir misiniz? Önceligim miui tabanli o olmasada Aosp tabanli sadece tam ekran hareketleri olan rom onerisi de alabilirim
Üst Alt