Bayram .2145 kullanıcısının son içeriği

1. Bayram .2145

Yardım Gmail şifre sorunu

Ayarlardan telefonun bölgesini Amerika yapıp dene en son hatırladığın şifreyi dene belki olur
  2. Bayram .2145

Soru 11T güncelleme yapılmıyor.

Heyperos'a nasıl geçtin bende bl kilidi açık
  3. Bayram .2145

Yardım Magisk

Teşekkürler
  4. Bayram .2145

Yardım Magisk

Sağolun güncel magisk uygulaması var mı acaba
  5. Bayram .2145

Yardım Magisk

Görele'deki hatayı aldım uygulamaya girince telefonda magisk mi var yada sıradan bir hata mı
  6. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Tamam hocam yazdım size
  7. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Valla hocam hiç uğraşılmaz onlarla sizin yapacağınız tek şey IMEI atmak mı olacak ve fiyatı ne hocam
  8. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Valla 800 verdik zaten normal bir şekilde IMEI atmasını söyledik dirençli bir şekilde attı
  9. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Evet bende kontrol ettim bu bölümü yeşil renkte gördüm yapan kişiye danıştım o ise bana ben direnç attım diye söyleniyor du yeni IMEI atılması mi gerek hocam şebeke fix ile düzelir mi acaba
  10. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Selamün aleyküm iki hafta önce telefona IMEI atıldı atan kişi dirençli bir şekilde atmış IMEI atilmadan önceki IMEI' lde şebeke sorunu yoktu kapalı ortamda olsam bile arayan kişi bana ulaşabiliyordu ama şimdi IMEI atıldıktan sonra kapalı ortamda çekmiyor dışarda olduğum zaman sorun yok şebeke de...
  11. Bayram .2145

Yardım Direnç

Tamam sağolun
  12. Bayram .2145

Yardım Direnç

Yani telefoncuya söylediğim zaman direnç atıldığını söyledi teslim aldığım zaman da telefonun arka kapağını açmışlar
  13. Bayram .2145

Yardım Direnç

Selamün aleyküm daha önceden telefonun dirençli olduğunu nasıl anlarız diye sorduğum da Hardware version tarafı kırmızı ise dirençli olduğunu söylediler geçen haftalarda mi 11 T cihaza IMEI atılması için direnç atılmış ama görsele deki gibi yeşil acaba direnç atıldığıdoğrumu
  14. Bayram .2145

MIUI 13 Sürüm yükseltme

Merhabalar iyi günler redmi not 8 2019 cihazda 12.5.2.0 sürümü var bunu taklit yöntemi ile miui 13'e yükseltebilir miyim tr cihazı
  15. Bayram .2145

Yardım Sim kart etkinleştirme

Ben Vodafon'dan Turkcell'e geçtiğim zaman yaşadım bu sorunu ve ne denediysem düzelmedi
Üst Alt