Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 11 T kullanıyorum hyrpros'a geçmek istiyorum sıfırlama işlemin de IMEI silinmedi ayarlardan güncelleme paketini seçip gumcllemk istiyorum IMEI silinir mi acaba
Mi 11 T cihazımı sıfırlamak istiyorum ama IMEI gideceği için twpr yükleyip sıfırlama işlemi yapabilir miyim eğer bir de eğer oluyorsa twrp yi nasıl yükleyebilirim
11 T kullanıyorum pubg oynadığım için ekran yenileme hızını 120 hrz yapmam gerekiyor 90 fps alabilmem için 120 hrz değil de ekran yenileme hızını 90 yapabilme şansım var mı
11 T kullanıyorum pubg oynadığım için ekran yenileme hızını 120 hrz yapmam gerekiyor 90 fps alabilmem için 120 hrz değil de ekran yenileme hızını 90 yapabilme şansım var mı
Mi 11 t cihazına hyperos indirmek istiyorum güncelledğim zaman IMEI gider mi kilidi açık güncellendikten sonra botloader kilidi kapanır mı manuel bir şekilde güncellemek istiyorum
Xiaomi cloud ta sim etkinleşmedi hatası alıyorum sebebi nedir Vodafonluyken 12 pro 5G kullanıyordum daha sonra Turkcelle geçtim ardından sim etkinleşmedi hatası aldım şuan mi 11 t ye geçtim onda da aynı hatayı alıyorum
Merhaba iyi günler telefona botloader kilidini açıp farklı rom atmak istiyorum ama ondan önce IMEI yedeğini yada modem yedeğini nasıl yapabilirim twrp kullanmadan
selamün aleyküm bir sorum olacakti yardımcı olursanız sevinirim bende redmi 12 pro 5G cihazı varda şebeke sorunu var biriyle sesli görüşme yapabiliyorum ama kendi internetimi düzgün kullanamiyorum mobil veriyi açıyorum belli bir süre sonra h+ işareti çıkıyor yada kapalı bir ortamda düz bir...