Bayram .2145 kullanıcısının son içeriği

1. Bayram .2145

Yardım Güncelleme

Mi 11 T kullanıyorum hyrpros'a geçmek istiyorum sıfırlama işlemin de IMEI silinmedi ayarlardan güncelleme paketini seçip gumcllemk istiyorum IMEI silinir mi acaba
  2. Bayram .2145

Yardım TWRP

Mi 11 T cihazımı sıfırlamak istiyorum ama IMEI gideceği için twpr yükleyip sıfırlama işlemi yapabilir miyim eğer bir de eğer oluyorsa twrp yi nasıl yükleyebilirim
  3. Bayram .2145

Yardım Mi 11 T

11 T kullanıyorum pubg oynadığım için ekran yenileme hızını 120 hrz yapmam gerekiyor 90 fps alabilmem için 120 hrz değil de ekran yenileme hızını 90 yapabilme şansım var mı
  4. Bayram .2145

Yardım 11 T

11 T kullanıyorum pubg oynadığım için ekran yenileme hızını 120 hrz yapmam gerekiyor 90 fps alabilmem için 120 hrz değil de ekran yenileme hızını 90 yapabilme şansım var mı
  5. Bayram .2145

Yardım Botloader kilidi

Telefonu sıfırliyacam da kilidi açık sıfırlama dan sonra kilid kapanmaz değil mi
  6. Bayram .2145

Yardım Hyperos

Mi 11 t cihazına hyperos indirmek istiyorum güncelledğim zaman IMEI gider mi kilidi açık güncellendikten sonra botloader kilidi kapanır mı manuel bir şekilde güncellemek istiyorum
  7. Bayram .2145

Yardım Sim etkinleşmedi hatası

Xiaomi cloud ta sim etkinleşmedi hatası alıyorum sebebi nedir Vodafonluyken 12 pro 5G kullanıyordum daha sonra Turkcelle geçtim ardından sim etkinleşmedi hatası aldım şuan mi 11 t ye geçtim onda da aynı hatayı alıyorum
  8. Bayram .2145

Yardım Yedek

Merhaba iyi günler telefona botloader kilidini açıp farklı rom atmak istiyorum ama ondan önce IMEI yedeğini yada modem yedeğini nasıl yapabilirim twrp kullanmadan
  9. Bayram .2145

Yardım Botloader kilid

Bir haftadan fazladır bekliyorum tüm sürücüleri yükledim ama görselde ki bu hatayı alıyorum telefonu hiç kapatmadim başvurudan sonra
  10. Bayram .2145

Yardım Botloader kilid

Bir haftadan fazladır bekliyorum tüm sürücüleri yükledim ama görselde ki bu hatayı alıyorum telefonu hiç kapatmadim başvurudan sonra
  11. Bayram .2145

Çözüldü Kilid

Bootloader kilidini bilgisayara bağlamadan açıldığını öğrene bilir miyim
  12. Bayram .2145

Yardım Şebeke sorunu

Aranızda 12 pro 5 G kullanıp şebeke sorununu çözen var mı
  13. Bayram .2145

Yardım Redmi 12 pro 5 G

Telefonun bölgesini değiştirince her hangi bir güncelleme gelir mi 12 pro 5 G
  14. Bayram .2145

Yardım Redmi 12 pro 5 G mobil veri sorunu

selamün aleyküm bir sorum olacakti yardımcı olursanız sevinirim bende redmi 12 pro 5G cihazı varda şebeke sorunu var biriyle sesli görüşme yapabiliyorum ama kendi internetimi düzgün kullanamiyorum mobil veriyi açıyorum belli bir süre sonra h+ işareti çıkıyor yada kapalı bir ortamda düz bir...
Üst Alt