Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar onceki usb c type kablomda yırtık vardı değiştirmek istedim telefoncudan kablo aldım hatta adama dedim orjınal mi orjinal dedi neyse aldım eve gelip takip şarj ettim, 2 dakikada 1 sayı yukseliyor neredeyse, telefona reset attım ıse yaramadı bu seferde philips usb type c kablosu aldım...
merhaba onceden 7.2 7.3 sürümleri kullanıyordum fakat hic beğenmıyordum ben 6.2 sürümü kullandım bu sürümü daha çok beğendim. fakat camera ters cekıyor ayarlardan bakıyorum on camera ayna ayarı yok. bunun ıcınde fotograf'ta düzenle ve kırp menusundan ayarlıyorum ama bu şekıl uğraşmak istemiyorum...
Arkadaşlar daha onceden global rom kullanıyordum euro roma gecmemin sebebi format attıgım sim kart okumamasıydı yani euro rom'da boyle bır şey olmadıgı ve cok uğrastırmadıgını soyledıler bende euro roma gectım gecmez olaydım arayuzunu hıc beğenmedım tavsiye edebılecegınız rom var mı yada...
Arkadaşlar 2.el mi 8 almıstım 2 ay once format atttımıstım fakat telefon sım kartı okumuyordu cliound Ayarı yapmama ragmen belkıde ben yapamadım bılmıyorum sımdi tekrar attım cliond şifresi okumuyor yanlış dıyor id.mu. vei.mu.com oradan ayarları şifreyi degıstırmeme ragmen yine olmadı telefon...
Arkadaşlar son 4-5 gundur telefonumu kullanmadııgm halde şarjı bıtıyor mesala 3 gün once %40 şarjım vardı aksama koydum sabah kalkıp baktım telefon kapanmıs ondan onceside %30 civari bir sarjım vardi ayni şekılde yine kendı kendne şarjı bitmiş
arkadaşlar haftada 3-4 gun ip atlıyorum 15-20 dakıka fakat bana bir sayaç lazım mi yani kactane zıpladıgımı mi bandlarda boyle bir ozellık varmı onceden varmış araştırdıgım kadarıyla