baymurat kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Signal Messenger

Slm. Arkadaşlar, Miui 12 china rom yüklü olan cihazıma signal messenger i play store dan yüklüyorum ancak gerekli izinleri verdikten sonra doğrulama kodu alamıyorum, sürekli dönüp duruyor. Bunu global rom olan başka bir cihazda denedim oldu. Çözümü bileniniz varmı.
  2. B

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

hocam görüştüm, aynı yer mi yoksa?
  3. B

tamam, haber beliyorum, saygılar.
  4. B

Günaydın, Redmi Note 3 Pro ekranım kırıldı, Ankara dayım, sizin yeriniz nerde? Bilgilerinizi verirseniz irtibata geçmek isterim. Saygılarımla.
  5. B

Yardım Mi Note Pro Mi yazısında kaldı

muhtemelen yanlış bir işlem yapıyorsun. bu iş teamviever ile olacak bir iş değil. telefonun ancak yardımcı olmak isteyen arkadaşın eline geçmesi ve görmesi gerekir doğru şekilde işlem yapabilmesi için, tabi ki teknik bir arızası yok ise. konumunu belirtiğinde ve aynı yerde isek yardımcı olabilirim.
  6. B

Uygulama Hidden Settings v6.35

süper olmuş, eline sağlık.
  7. B

Uygulama Hidden Settings v6.35

uygulamam çok iyi olmuş, eline sağlık. performans mod, standart mod ilave etmeni rica ederim.
  8. B

Soru Hangi Mi TV Box almalıyım

Slm. Xiaomi Sevenler, Mi TV Box almayı düşünüyorum ancak modeller arasında kararsız kaldım. Lütfen model tavsiyenizi ve nedenini benimle paylaşmanızı diliyorum. Sizlere şimdiden sağlıklı ve mutlu yeni yıl diliyorum. 1) Mi TV Box 3s - 8GB Rom 2 GB Ram Çin veya International Edition. Türkçe dil...
  9. B

Rehber Miui Ücretli Temaları Ücretsiz İndirme

bende çin developer rom var, muhtemelen ondandır, teşekkürler.
  10. B

Geliştiric olarak neyi kastediyorsunuz? Designer üyeliğim var, olduğu halde olmadı.
  11. B

süper, ancak ücretli temayı indirdim import yaptım ve noldu sence? Satın al ve dene ibareleri, yani bu şekilde bende yemedi.
  12. B

süper, teşekkürler.
  13. B

Sohbet Site ismi önerilerinizi alalım

www.incele.com www.incele.com.tr
Üst Alt