baykep kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

Özcan bey yanlış dosya değilmi? Poco f2 pro henüz yayınlanmadı. Redmi K40 koymuşunuz gibi
  2. B

Yardım Magisk güncelleme sorunu

eu 12.5 - 21.1.13 ile bu sorun tamamen çözüldü. Şu an kullanılabilecek en iyi rom bu. Tavsiye ederim.
  3. B

MIUI 12 Poco F2 Pro / Redmi K30 Pro İçin Xiaomi.eu [ MIUI 13 ] v22.7.19 Beta [ Android 12 ] Sürümü İndirme Bağlantısı

twrp ile direk yüklüyormuyuz. wipe işlemi yapacakmıyız. Halen 21.1.6 yüklü
  4. B

Çözüldü Magisk SafetyNet kontrolünü geçebilen varmı

Nasıl yani. Biraz açarmısın.
  5. B

magisk kaldırdım yeniden kurdum terminalden işlemleri yeniden yaptım şimdi SafetyNet doğruluyor. ES File Manager Pro programını kullanıyorum. Root gezgini seçeneğini aktif ettiğimde root izni alınamadı işlem geçici olarak durduruldu gibi bir mesaj alıyorum. Dolayısiyle root dizinine erişim...
  6. B

Hocam 4. maddede yanlışlık yaptım. yeniden başlatmak istiyormusun deyince n(hayır yaptım. sonraki ekranı devam etmeden kapattım. Şimdi yeniden terminal programını başlatıyorum ve aynı şeyleri yapıyorum ama aynı yere gelince n yazıp enter ladığımda bir önceki ekrana dönyor ve cihaz seçmem...
  7. B

çözümü var dediler ama bulamadım.
  8. B

Onaylama başarısız diyor. Costum rom da magisk hide yi aktif edince onaylıyordu. MIUI 12.5 eu rom kurdum onaylanıyor. Miumi rom'ların hiçbirisinde onaylamıyor sanırım.
  9. B

MIUI 12 [Android 11] Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.4.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

cihazımda custom rom (crdroid 7.1) yüklü (android 11) bu rom'a nasıl geçebilirim.
  10. B

Yardım Poco F2 Pro android 11 güncelleme sonrası bootlop ta kalıyor

Dediğinizi yaptım hocam. Global 12.0.4 sürümünü kurdum. Ayrıca twrp-3.4.2b-1206 sürümünü de yükledim. twrp deki sorunlarda halloldu. Ama bütün bilgilerim yok oldu herşey sıfırlandı. Artık yeni baştan. Teşekkürler
  11. B

twrp den yeniden yüklemeye çalıştım. sistem dosyalarını görmüyor o yüzden kurulumda hata veriyor. sdcard mount etmeye çalıştım. sistem data v.s. mount seçeneğinde seçemiyorsun. twrp -3.4.2b-0623 kurulu. twrp sürümü ilemi ilgili acaba wipe sekmesinde de system bölümü yok
  12. B

mi flash ile nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. twrp ye tekrar girebiliyorum burada ne yapabilirim. 1608922215 haklısınız hocam bu foruma ilk dea konu açıyorum poco f2 pro bölümünü görünce burada açmanın doğru olacağını düşünmüştüm. Özür dilerim.
  13. B

telefonuma imei sonrası global room twrp ve magisk yüklü idi. bugün gelen android 11 güncellemesini yükle deyince telefon twrp de açıldı ve yükleme sonrası ekranda tam göremedim ama bir kırmızı mesaj vardı twrp ana menüye döndü reboot deyince fastboot ta kaldı. şimdi birşey yapamıyorum...
Üst Alt