Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu Yapamazsınız Ayrıca Bilgisayarınızda Driverlar Eksiksiz Bir Şekilde Kurulu...
Arkadaşlar 11T Pro telefonumda Eu romda bildirim sorunu yaşadığım için global roma döndüm ama bundada bu sorun devam etmeye devam etti. Cihaz kapalıyken bildirimler gelmiyor. Ekranı açıp herhangi bir uygulamayı açtıktan sonra bildirimler üst üste gelmeye başlıyor ? Daha önce bu sorunu yaşayan...
Arkadaşlar merhaba 11T Pro cihazımı rootladıktan sonra Magisk modüllerinden Busybox, magiskhideprob ve safetynet fix modülü kurmama rağmen Safetynet'ten geçmiyor cihaz. (CTS Profil hatası veriyor)
Eu Romda herhangi bir sıkıntı yaşamazken Global stock romda bu sorunu yaşıyorum. Safetynet i...
Arkadaşlar Mi10 T Global Stabil 12.5.10 sürümündeyim şuan, cihazdaki performans modu kendi kendine kayboluyor. Bildirim çubuğundan ne kadar açmaya çalışsamda pasif gözüküyor. Bu sorunu anca Pil ve Performans verilerini temizlediğimde düzeltebiliyorum. Bu sorunun sebebi nedir?
Forumda dolaşırken bir arkadaşımızdan gördüm. Herkes faydalansın diye paylaşıyorum arkadaşlar. ADB ile direk yükleyebilirsiniz.
Twrp-3.6.1_11-v3.4_A12
Güncelleme Takip Linki : Link
kafeinsiz ve yay1974 hocalarıma teşekkür ederim .
Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Kararlı Eu Rom V12.5.4.0.RJZMIXM Çıktı
Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu...
Arkadaşlar pc için iyi bir temizlik ve bakım uygulaması olan wise care 365 bedava şuan. Kaçırmayın derim
Link : Wise Care 365 PRO (100% discount) | SharewareOnSale
Arkadaşlar bugün yurdışı ürünü olan redmi note 9 pro aldım. 4 ay imei atılmadan kullanabilecem. İleride imei atacağım için şimdiden bootlook kilidini açayımmı sizce? Bu arada bootlook kilidi hemen açılıyormu?
Merhaba arkadaşlar Mi band 5 kullanıcısıyım. 20 gündür kullanıyorum silikon kordonu elimde alerji yapmaya başladı o yüzden kumaş yada metal kordon almayı düşündüm ama piyasada şimdilik pek mi band 5 kordonu bulunmuyor. Mi band 4 ün kordonunu alsam benim cihazıma uyarmı acaba ? Hiç deneyen oldumu...
Hocam sıkıntı şöyle başladı. TWRP düzgün yüklendi hatta onun sayesinde miui 11 yükledim. Ama Magisk ile rootlayınca direk fasboot a düşmeye başladı. Sorun twrp denmi magisk tenmi anlamadım gitti.