bayir kullanıcısının son içeriği

1. bayir

Yardım Xiaomi 13 Pro (nuwa) Direnç

Arkadaşlar 13 pro (nuwa) modeline direnç attıran oldumu hiç ? kayıtsızmı kalacak cihazlarımız ?
  2. bayir

Yardım Xiaomi 11T PRO (vili) ENG Rom Lazım

Arkadaşlar forumda bir çok cihazın ENG romları mevcut ama 11T Pro nunkini göremedim. Elinde olan varmı acaba ?
  3. bayir

Rom Xiaomi 11T Pro (vili) Kararlı EU Rom V13.0.7.0

Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu Yapamazsınız Ayrıca Bilgisayarınızda Driverlar Eksiksiz Bir Şekilde Kurulu...
  4. bayir

Yardım 11T Pro Bildirim Sorunu

Arkadaşlar 11T Pro telefonumda Eu romda bildirim sorunu yaşadığım için global roma döndüm ama bundada bu sorun devam etmeye devam etti. Cihaz kapalıyken bildirimler gelmiyor. Ekranı açıp herhangi bir uygulamayı açtıktan sonra bildirimler üst üste gelmeye başlıyor ? Daha önce bu sorunu yaşayan...
  5. bayir

Yardım Magisk Safetynet Sertifika Sorunu

Arkadaşlar merhaba 11T Pro cihazımı rootladıktan sonra Magisk modüllerinden Busybox, magiskhideprob ve safetynet fix modülü kurmama rağmen Safetynet'ten geçmiyor cihaz. (CTS Profil hatası veriyor) Eu Romda herhangi bir sıkıntı yaşamazken Global stock romda bu sorunu yaşıyorum. Safetynet i...
  6. bayir

Soru Mi10T Performans Modu

Arkadaşlar Mi10 T Global Stabil 12.5.10 sürümündeyim şuan, cihazdaki performans modu kendi kendine kayboluyor. Bildirim çubuğundan ne kadar açmaya çalışsamda pasif gözüküyor. Bu sorunu anca Pil ve Performans verilerini temizlediğimde düzeltebiliyorum. Bu sorunun sebebi nedir?
  7. bayir

Recovery Mi10T Güncel Sorunsuz TWRP [ twrp-3.6.1_11-v3.4_A12-apollo ]

Forumda dolaşırken bir arkadaşımızdan gördüm. Herkes faydalansın diye paylaşıyorum arkadaşlar. ADB ile direk yükleyebilirsiniz. Twrp-3.6.1_11-v3.4_A12 Güncelleme Takip Linki : Link kafeinsiz ve yay1974 hocalarıma teşekkür ederim .
  8. bayir

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) MIUI 12.5.4.0 Kararlı Eu Rom

Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Kararlı Eu Rom V12.5.4.0.RJZMIXM Çıktı Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu...
  9. bayir

Sıcak Fırsat Wise Care 365 %100 İndirimde. Kaçırmayın

Arkadaşlar pc için iyi bir temizlik ve bakım uygulaması olan wise care 365 bedava şuan. Kaçırmayın derim Link : Wise Care 365 PRO (100% discount) | SharewareOnSale
  10. bayir

Soru Redmi Note 9 Pro Bootlook kilidini ne zaman açmalıyım?

Arkadaşlar bugün yurdışı ürünü olan redmi note 9 pro aldım. 4 ay imei atılmadan kullanabilecem. İleride imei atacağım için şimdiden bootlook kilidini açayımmı sizce? Bu arada bootlook kilidi hemen açılıyormu?
  11. bayir

Soru Mi Band 4 kordonları Mi Band 5 modeline uyuyor mu?

Merhaba arkadaşlar Mi band 5 kullanıcısıyım. 20 gündür kullanıyorum silikon kordonu elimde alerji yapmaya başladı o yüzden kumaş yada metal kordon almayı düşündüm ama piyasada şimdilik pek mi band 5 kordonu bulunmuyor. Mi band 4 ün kordonunu alsam benim cihazıma uyarmı acaba ? Hiç deneyen oldumu...
  12. bayir

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Teşekkür ediyorum hocam
  13. bayir

Sizin oluşturduğunuz başlıktaki magisk ile kurdum hocam.
  14. bayir

Hocam sıkıntı şöyle başladı. TWRP düzgün yüklendi hatta onun sayesinde miui 11 yükledim. Ama Magisk ile rootlayınca direk fasboot a düşmeye başladı. Sorun twrp denmi magisk tenmi anlamadım gitti.
  15. bayir

Hocam miui 11 ' de kuruyorum. Cihaz ikide bir fasboot a giriyor. yardımcı olurmusunuz
Üst Alt