Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim cihazım da orjinal IMEI sahip resmi garantili note 8 pro . Rom yükledim sonrasında bu olay geldi başıma. Telefon açık ama WhatsApp dahi kuramiyorum
Merhaba diğer telefonda denedim note 8 orda hesap eklenebiliyor, google servislerinde bir hata yok anladığım kadarıyla.
Ekran görüntüsü paylaşamıyorum whatsappp mail kurulu olmadığı için sadece dediğim hata yazıyor.
1632816736
Yeni mail adresi açtım acaba mail şifrede mi sorun var diye yine olmuyor
Merhabalar telefonuma hindistan romu yükledim son versiyonunu görüşme kaydı için. fastroom ile miflash programı üzerinden her şey stabil çalışıyor fakat google hesabı ekleyemiyorum.
Hata
Hesabınız eklenemedi. Tekrar deneyin.
Bu uyarıyı alıyorum sürekli olarak sistemi endonzeya romuna...
Merhaba ben bu romun kurulumunu yaptım görüşme kayıt özelliği olduğu için özellikle bu roma geçmek istedim. Fakat şu an google hesaplarıma bağlanmıyor. Sıfırdan oluşturduğum google hesabına dahi giriş yapamıyorum en sonunda Hata hesabınız eklenmedi tekrar deneyin yazısı çıkıyor.