bayepayize kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Xiomi redmi 9se imei

Arkadaşlar resmi 9se imei atilabilirmi acil yardım
  2. B

Çözüldü Redmi note 8 root

arkadaslar fastboot modunda twrp yüklüyorum cihazı twrp alıyorum sonra da magisk dosyasını kuruyorum telefonu yeniden açtığımda açıkmıyor devamlı refresh yapıyor
  3. B

Yardım Sistemi Sildim Nasıl Düzeltebilirim

Twrp üzerinden magısk yüklemek isterken sistemi sildim yardımcı olun lütfen sistemi nasıl tekrar yüklerim
  4. B

Yardım Redmi Note 8 root yapmak isterken sistemi sildim

arkadaslar daha önce redmi note 8 cihazıma kendi bilgisayarım üzerinden root attım ama room silinince oda silindi note 8 için gerekli dosyarları atamısınız rica etsem ve uygulayacağım adımlarıda
  5. B

Çözüldü xiaomi cihazları rom ile apple ye dönüştürülebilir mi

arkadaşlar öncelikle miuı forumda bana ve diğer xiaomi kullanıcılarına yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederm çok teşekkür ederim aklımda bir soru var xiaomi cihazlarını rom ile iphoneye çevirebilirmiyiz bu mümkün mü
  6. B

Soru Redmi Note 8 Telefon Hafızasını Yükseltebilir Miyim?

redmi note 8 cihazımın 4 gb ram 64 gb dahili hafızası var çeşitli yollarla veya rom. root gibi yollarla ram ve dahili hafızayı yükselmek mümkünmüdür acaba
  7. B

Çözüldü xiomi redmi note 8

sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen
  8. B

Yardım xiomi redmi note 8

sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen
Üst Alt