Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar fastboot modunda twrp yüklüyorum cihazı twrp alıyorum sonra da magisk dosyasını kuruyorum telefonu yeniden açtığımda açıkmıyor devamlı refresh yapıyor
arkadaslar daha önce redmi note 8 cihazıma kendi bilgisayarım üzerinden root attım ama room silinince oda silindi note 8 için gerekli dosyarları atamısınız rica etsem
ve uygulayacağım adımlarıda
arkadaşlar öncelikle miuı forumda bana ve diğer xiaomi kullanıcılarına yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederm
çok teşekkür ederim aklımda bir soru var xiaomi cihazlarını rom ile iphoneye çevirebilirmiyiz bu mümkün mü
sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen
sanırım xiomi redmi note 8 cihazmın herşeyini sildim nasıl tekrar düzeltebilirim cihazı yeniden başlatmaya çalıştığımda herhangi nir işletim sistemi yok diyor ne yapacam yardım edin lütfen