bayepayize kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 14 Gürültü Engellemeyi Kapatma

Kesinlikle katılıyorum mesela oyun içerisinde gürültü engellemenin kapatılmasını istiyorum ama kapanmıyor
  2. B

Rom Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.2.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı

Hocam ben bunu flashladim telefona ama sistem silindi dedi kırmızı ekran verdi
  3. B

Yardım Xiomi redmi 9se imei

Imei adresim var zaten onu biliyorum yepyeni bir email atacağım şu an Kart içinde ama şebeke görünmüyor bu demek ki oluyor ki imei adresim gitmiş
  4. B

Yardım Xiomi redmi 9se imei

Arkadaşlar resmi 9se imei atilabilirmi acil yardım
  5. B

Çözüldü Telefon fastbootta kaldı

Vipe data yapmadan baslt ne olacak bakalim
  6. B

Çözüldü Cihazım Mi-Recovery 3.0 ekranında kaldı ve o ekrandan çıkamıyorum.

Güzel kardeşim mi flash ile sistemi tekrardan yuklemen lazım başka çare yok gibi bana ulasabilicegin bir tel no atacak özeline ara beni
  7. B

Çözüldü Redmi note 8 root

dün konuştuğumuz yere gelsenee 1587257562 ben yaptım bi arkadaşıma yardımcı oluyorum
  8. B

hallediyorum hocam 1587253783 hocammagiski indirdim kurdum telefona yeniden balatma gerekiyor dedi ve yeniden başka dediğimde magisk görünmüyor twrpde klaıyor cıhaz
  9. B

neyi hocam roomu mu root u mu
  10. B

Çözüldü Note 8 pro Root atılmıyor

hocam cache dalvik değide sadece wipe yapsa yeterlidir az önce bana da öyle oldu eğer dediğiniz şekilde dewam ederse cihazı soft brick yapabilir 1587253107 hocam discord var mı
  11. B

ya hocam valla valla beton yetmez yani sağolun dün yanlışlıkla sistemi silidm yani cihaz soft brick olmuştu bende habire fastboo modudan indiriş olduğum roomu yüklemeye çalışıyorum sonradan bi arkaş vardı burda adı Bergee sabaha kadar discord üzerinden yardımcı oldu adam uyumadı sabaha valla...
  12. B

hocam ana ekranda uylumalar menüsünden hoş durmuyor ondan dolayı silmememin bir faydası var mı
  13. B

hocam son sorum va rdiyelim magiski yükledim yükledikten sonra ana ekrana hani uygulama olarak düşer ya onu silersek rot da silinir mi
  14. B

hocam root olarak sadece magisk mi var baska da root yöntemleri var mı supersu gibi vs en iyisi hangisi
Üst Alt