bayarmuhammed kullanıcısının son içeriği

1. B

Sohbet tersine mühendislik

merhaba arkadaşlar program dilinden dll vs iyi anlayan yazılımcı arkadaşlar var mı bi hacker demiyelimde ona benzer bir kaç sorum ve bi program var o konuda bana bilgi verebilir mi .her ay 30tl ödediğim bir makro bot var emülatörler için onu normal para ödememe yöntemine çevirebilir mi ? :D...
  2. B

İpucu Ayarlardan uygulamaları devredışı bırakma

arkadaş olayı farklı anlamış leb demeden leblebiyi düşünmüş :)
  3. B

Yardım google play

play oyunlar ve google playda ayrı ayrı email varsa indirmeyi yapmıyor ikisinide aynı email yap
  4. B

Yardım Redmi Note 7 Ahize Toz Kaçtı

kulak çubunu ıslatıp ahize aşağı bakacak şekilde sürüyorum bi kaç dk sonra elektrik süpürgesiyle alıyorum :D
  5. B

Soru Telefonumun şarjı tamamen bitti , şarja taktım açılmıyor ( lütfen yardım )

ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun bazen bu işe yarar tabi bataryan bittik değilse
  6. B

Yardım Gmail bildirim sorunu

ayarlar-aramaya google yaz sonra senkrazyon diğerlerine tıkla ordan gmail işaretle eğerki işaretli ise işareti kaldırıp telefonu kpatıp aç tekrar işaret koy bendede aynı sorun vardı düzeldi ve pişman oldum durmadan eposta geliyor :)))))
  7. B

Anket MIUI 11 beklentilerinizi karşıladı mı?

daha ben yüklemedim şuan herkesi takip ediyorum mutluluk oranına göre yükleyecem ki şuan benim gibi bir çok arkadaşım var sadece uyanık ben değilim :D :D :D ama konuyuda beğendim burdan takip edecem :)
  8. B

Sohbet Mi8 şarj sorunu ( android sistemi )

bende daha önce LG G4 telefon kullanıyordum farklı yeni bi adaptör aldım şarjı hızlı dolduruyordu ama bi o kadarda erken bitiyordu daha sonra adaptörü değiştirdim normala döndü gibi eskisinden iyi olmuştu bi düşüncem bu istersen adaptörü değiştir farklı bi adaptör kullan
  9. B

Sohbet Forum Puanları Ne İşe Yarıyor ?

beğendim :D hatta dur senin bütün yorumlarını bulup hepsi beğenecem işim yok ya :D :D :D
  10. B

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

ben telefon yollamadım ama ilk defa şarj adaptörünü yolladım evofone'ye sağolsunlar değiştirip gönderdiler :)
  11. B

Sohbet Forum Puanları Ne İşe Yarıyor ?

0,25krş beğeni yapılır :D
  12. B

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

zaten ilk sorulan sorudur kvklı mı diye :D
  13. B

Yardım Güncellemeden sonra tarayıcının otomatik reklam sayfaları açması!

Mi Dosya Yöneticisi'ni açtıktan sonra sol üst köşedeki Ayarlar > Hakkında yolunu izleyin. Öneriler sekmesindeki seçeneğin kapalı olması gerekiyor. Reklam tanımlayıcısını kapatmak için ise önce Ayarlar'a giriş yapın. Sonrasında sırayla Ek Ayarlar, Gizlilik, Reklam Servisleri sekmelerine girin...
Üst Alt