Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar program dilinden dll vs iyi anlayan yazılımcı arkadaşlar var mı bi hacker demiyelimde ona benzer bir kaç sorum ve bi program var o konuda bana bilgi verebilir mi .her ay 30tl ödediğim bir makro bot var emülatörler için onu normal para ödememe yöntemine çevirebilir mi ? :D...
işte eskisini silip tekrar yükle bence benim windows 10 ekran kartının eski versiyonunu yüklerdi hep bende manuel olarak siteden kendim indirim son sürümünü kurdum bunu örnek alarak hep aynı yapıyorum sadece bi fikir benim ki :)
şimdi ben evdeki pcden değil ama şöyle bişey diyeyim size oyunu kurmadan öncee directx vs indirmeni istiyorya ha işte onları güncelle siteden tekrar indir veya silip onu yükle büyük ihtimal onunla alakalı olabilir
elinde fatura varsa senin o ürün ayıplı cıkarsa 14 gün içinde iade etme hakkın var hattı takmadan telefonu aç kutu ile telefondaki imei karşılaştır o adam sana faturasında kaşeli bi şekilde vermişse aklında bi soru olmasın :)
ya diyorum ya benim eski kulaklığımdan hiç zevk almadım sonra bu verdiğim linktekini aldım daha iyi oldu pcden pubg mobil oynuyorum onunla usb girişli zaten hemde telefona otg kablosu takıp kulaklık niyetine bile kullanıyorum telefon görüşmelerini yapıyorum evde
evet arkadaşım sesi bana göre diğer kulaklığımdan daha iyi geldi bide onun bi programı var indirdim windowsda da bi kaç ayar yapınca daha güzel oldu bu söylediklerim kendi düşüncelerim sen beğenir misin begenmez misin bilmem :D
Rampage RM-K7 Magnific Siyah/Kırmızı 7.1 Surround Sound System USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Kırmızı ben bu kulaklığı aldım kendimce memnunum bende pubg için aldım :)