Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar program dilinden dll vs iyi anlayan yazılımcı arkadaşlar var mı bi hacker demiyelimde ona benzer bir kaç sorum ve bi program var o konuda bana bilgi verebilir mi .her ay 30tl ödediğim bir makro bot var emülatörler için onu normal para ödememe yöntemine çevirebilir mi ? :D...
ayarlar-aramaya google yaz sonra senkrazyon diğerlerine tıkla ordan gmail işaretle eğerki işaretli ise işareti kaldırıp telefonu kpatıp aç tekrar işaret koy bendede aynı sorun vardı düzeldi ve pişman oldum durmadan eposta geliyor :)))))
daha ben yüklemedim şuan herkesi takip ediyorum mutluluk oranına göre yükleyecem ki şuan benim gibi bir çok arkadaşım var sadece uyanık ben değilim :D :D :D ama konuyuda beğendim burdan takip edecem :)
bende daha önce LG G4 telefon kullanıyordum farklı yeni bi adaptör aldım şarjı hızlı dolduruyordu ama bi o kadarda erken bitiyordu daha sonra adaptörü değiştirdim normala döndü gibi eskisinden iyi olmuştu bi düşüncem bu istersen adaptörü değiştir farklı bi adaptör kullan
Mi Dosya Yöneticisi'ni açtıktan sonra sol üst köşedeki Ayarlar > Hakkında yolunu izleyin. Öneriler sekmesindeki seçeneğin kapalı olması gerekiyor.
Reklam tanımlayıcısını kapatmak için ise önce Ayarlar'a giriş yapın. Sonrasında sırayla Ek Ayarlar, Gizlilik, Reklam Servisleri sekmelerine girin...