bayarmuhammed kullanıcısının son içeriği

1. B

Sohbet tersine mühendislik

merhaba arkadaşlar program dilinden dll vs iyi anlayan yazılımcı arkadaşlar var mı bi hacker demiyelimde ona benzer bir kaç sorum ve bi program var o konuda bana bilgi verebilir mi .her ay 30tl ödediğim bir makro bot var emülatörler için onu normal para ödememe yöntemine çevirebilir mi ? :D...
  2. B

Sohbet Hepsiburada'dan Alınan Ürünün Sorunları

ürünü şartsız koşulsuz aldığın günden itibaren 14 gün içinde iade vrya değişim hakkın var almak zorundalar..
  3. B

Sohbet Play Store indirme hızı

play store ile play oyunlardaki e-mail aynı mı ne alaka diyeceksiniz :D deneyebilirsin
  4. B

Yardım Pubg Lite Hatası

işte eskisini silip tekrar yükle bence benim windows 10 ekran kartının eski versiyonunu yüklerdi hep bende manuel olarak siteden kendim indirim son sürümünü kurdum bunu örnek alarak hep aynı yapıyorum sadece bi fikir benim ki :)
  5. B

Yardım Pubg Lite Hatası

şimdi ben evdeki pcden değil ama şöyle bişey diyeyim size oyunu kurmadan öncee directx vs indirmeni istiyorya ha işte onları güncelle siteden tekrar indir veya silip onu yükle büyük ihtimal onunla alakalı olabilir
  6. B

Yardım Telefon satıcısı ve genpa garantisi

garantisi var işte bide türkiye grantili genpaya bile yollamna gerek kalmaz benimde öyleydi evofone grantili :)
  7. B

Yardım Telefon satıcısı ve genpa garantisi

elinde fatura varsa senin o ürün ayıplı cıkarsa 14 gün içinde iade etme hakkın var hattı takmadan telefonu aç kutu ile telefondaki imei karşılaştır o adam sana faturasında kaşeli bi şekilde vermişse aklında bi soru olmasın :)
  8. B

Sohbet 1MS 75 HZ. Monitör Önerisi

bende 2 gün önce rampege 24inçlik aldım
  9. B

Soru Kameranın yanındaki nedir?

sensörden başka bişey olamaz :)
  10. B

Soru Whatsapp web - Bildirim Uyumu Hk

sayfayı yenilediğinizdede mi aynı şekilde bildirim gösteriyor ?
  11. B

Sohbet 1MS 75 HZ. Monitör Önerisi

bende araştırıyordum forumda bakayım dedim senin konunu gördüm aldın mı monitör :) veya senin bana tavsiye edeceğin var mı
  12. B

Yardım Oyun İçin Kulaklık Önerisi

o sizin kararınz bişey diyemem
  13. B

ya diyorum ya benim eski kulaklığımdan hiç zevk almadım sonra bu verdiğim linktekini aldım daha iyi oldu pcden pubg mobil oynuyorum onunla usb girişli zaten hemde telefona otg kablosu takıp kulaklık niyetine bile kullanıyorum telefon görüşmelerini yapıyorum evde
  14. B

evet arkadaşım sesi bana göre diğer kulaklığımdan daha iyi geldi bide onun bi programı var indirdim windowsda da bi kaç ayar yapınca daha güzel oldu bu söylediklerim kendi düşüncelerim sen beğenir misin begenmez misin bilmem :D
  15. B

Rampage RM-K7 Magnific Siyah/Kırmızı 7.1 Surround Sound System USB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Kırmızı ben bu kulaklığı aldım kendimce memnunum bende pubg için aldım :)
Üst Alt