Bawer21 kullanıcısının son içeriği

1. Bawer21

Soru AOSP ROM önerisi.

Öncelikle herkese merhaba. Poco F3'te kullandığınız AOSP Romlar ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız, MIUI'dan geçmeye değer mi, eksileri nelerdir?
  2. Bawer21

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Rica ederim hocam.
  3. Bawer21

Yardım Mi 5S Recovery Moddan Çıkmıyor

Rica ederim. Sorununuzun çözülmesine sevindim ve telefonun içini açıp sorunlu yere müdahale etme cesaretini göstermenizden ötürü sizi tebrik ederim:)
  4. Bawer21

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Arkplan etkinlikleri kısıtlanmış, kimi yerde "donmuş" da denen uygulamalardan bahsediliyor büyük ihtimalle.
  5. Bawer21

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Evet eskiden öyleydi fakat arada bir küçük görsel değişiklikler yapılıyor, ilerde eski haline de çevirebilirler. Bir sorun yok yani hocam.
  6. Bawer21

Yardım Mi 5S Recovery Moddan Çıkmıyor

Güç düğmesine ve ses kısma tuşuna basılı tutup mi ekranı geldikten bir buçuk ya da iki saniye sonra bırakın. Olmazsa birkaç defa daha deneyin. Yüksek ihtimalle ses açma tuşu takılı kalmış, bu şekilde fastboota girmez ama ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basarak telefonu yeniden açabilirsiniz...
  7. Bawer21

Yardım Mi 5 tuhaf sorun

Çözüldü mü sorun?
  8. Bawer21

Sohbet Herkesin dikkatini çekti mi bilmiyorum

Bırakın Komünistliği, Anti-emperyal bile değil. Bence politik akımlar hakkındaki bilgilerinizi gözden geçirip, objektif bir kaynaktan tekrar edinin.
  9. Bawer21

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Ayarlar / uygulamalar/ sık kullanılan ifadeler uygulamasının verilerini silin. Eğer uygulama görünmüyorsa, sağ üstteki seçenklerden sistem uygulamalarını göster seçeneğini tıklayıp tekrar bakın.
  10. Bawer21

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Romun son sürümü mü yüklü telefonda?
  11. Bawer21

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Sistem uygulamalarını güncellemenize gerek yok, roma dahil ediliyor.
  12. Bawer21

Yardım instagram

Instagram son sürüm yüklü değilse güncelleyin, Instagram son sürüm yüklüyse eğer eski sürümlerinden bir APK indirip kurup öyle deneyin.
  13. Bawer21

Oyun Mi9 pubg mobile takılma sorunu

Yanlış anlamışım sizi, afedersiniz. :)
  14. Bawer21

Oyun Mi9 pubg mobile takılma sorunu

Hayır hocam estağfurullah, iğnelemek veya bilgi eksikliği var demek gibi bir niyetimiz yok ki haddimiz de değil. Sadece arada dağlar kadar fark olduğunu söylemeye çalışıyoruz. Siz kapalı olmasına çok alışmışsınız demek ki.
  15. Bawer21

Yardım instagram

İnstagramın kameraya erişim izni var mı?
Üst Alt