batuyan kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

merhaba arkadaşlar, birşey sormak istiyorum. mi band 3 alalı 20 gün oldu. 2 defa şarj ettim, 2. şarjın sonuna yaklaşıyorum. şarj 2 defadır maksimum %89'da kalıyor ve ilk şarj sonunda %5'de kapandı. ikincide de öyle kapanacak herhalde. benzer problemi yaşayan var mıdır? normal bir durum değil...
  2. B

bir güncelleme yapayım, şimdi android'de bağlantı kurabildim. buradaki adımları izleyip türkçe dil dosyasını kuruyorum fakat sonrasında bileklikte "güncellemek için programa bağlan" yazısı çıkıyor. Ancak android de ne mi fit ne gadgetbridge bilekliğe bağlanamıyor. kapalı şekilde kaldı bileklik...
  3. B

arkadaşlar merhaba, buradaki yöntem ile androidde türkçe yapıp ios'ta türkçe olarak sorunsuz kullanıyordum fakat bugün mi fit e bağlanınca otomatik olarak güncelleme yaptı ve bileklik tekrar çinceye döndü. buradaki yöntemle tekrar türkçe yapmak için ios'taki eşleştirmeyi kaldırdım, android'te...
Üst Alt