Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar öncelikle gördüğüm kadarı ile A11 kullanan arkadaşlar blur aktifken çok çok fazla drop yaşıyorlar ve kasma görüyorlar.Ekstra olarak videolarda birtakım keskinlik sorunları var bunun için sizlerle fixleri paylaşmak istedim
Merhabalar yaklaşık 1 senedir aosp rom kullanıyorum bu konuda sizinle bilinen bütün fixleri paylaştım umarım işinize yarar
Widewine L1 Fixi(TWRP)
Bu fix AOSP Custom Romlarda widewine sorununu çözer dosya ektedir
Netflix Yeniden Başlatma Fixi(MAGİSK)
Bu modülün avantajı yeniden başlatmayı...
Merhabalar 2 gün önce tanıştığım ve henüz yeni yayınlanmış bir romdur buradan tanıyanlar aranızda mutlaka vardır ve ne kadar titiz olduğumu ayrıca küçük bugları bile dert ettiğimi bilirler bu romda aşırı minimal sorunlar dışında hiçbir sorun ile karşılaşmadım ve aşağıda okumaya üşenecek...
Aosp plus experience rom yükledim fakat arkaplanı bulutlu bir şekilde gözüküyor bunun tüm ekranı kaplaması gerekmiyor muydu bilenler yardımcı olursa sevinirim
İyi günler an itibarı ile sistem içerisinden kamerama giriş yapamıyorum lakin kilit ekranında ve WhatsApp üzerinden erişebiliyorum sebebi ve çözümü aydınlatırsa sevinirim hata kodları:
Telefonumda özelleştirilmiş bir rom kurulu ve customıuızer kuruyorum daha sonrasında LTE seçenceğini açıyorum programdan saniye ayarlıyorum ve kilit ekranında müzik kapağı daha sonrasında cihazı tekrar başlattığım vakit Google play indirme yapmama şebeke kullanamama ve voltenin gitmesi gibi...
Öncelikle herkese iyi forumlar cihazımda Endonezya mıuı12 sürümü mevcut cihazıma tema yüklediğimde silindiğinden dolayı customıuızer yükledim ve bunun sayesinde dinlediğim şarkıların kapak fotoğrafları vs gözüküyordu ama bir süre geçtikten sonra temalarda nasıl eski stock haline dönüyorsa bunda...
Herkese iyi forumlar Vodafone'da iken telefonun hat simgesinin yanında VOLTE simgesi gözüküyordu fakat mıuı12 Türk Telekom'da gözükmüyor bunun sebebi nedir öğrenebilir miyim bilgisi dahilinde olan varsa
Merhabalar halihazırda MIUI12 GLOBAL 12.0.4.0 romunu kullanmaktayım acaba bildirimdeki simgeleri nasıl renkli yaparız(mıuıpro kullananlar kolayca anlayacaktır)
Öncelikle herkese iyi forumlar acaba Spotify Kapak resmini kilit ekranında göstermek için yapabileceğimiz bir şey var mıdır bilen varsa rica edicem iyi günler
Merhabalar herkese hayırlı ramazanlar dilerim redmi note 8 cihazıma yaklaşık bir ay kadar önce Android Q yükledim ve cihazımın bootlader kilidini açmak istiyorum lakin cihazı fastboot moda alıp pcye bağlayınca 15 saniye sonra direk cihaz kendi kendine açılıyor umarım bir çözümü vardır saygılar...
Öncelikle herkese iyi günler telefonumu alalı henüz bir ay kadar oldu ve çektiğim fotoğraflarda ertesi gün veya gece aynı fotoğraf piksel hali geliyor ve bu durumdan çok muzdaribim sürekli dosya yöneticisine girip silmek zorunda kalıyorum acaba bir çözümü var mıdır
Not:Ekran görüntüleri ekran...