Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam tabiki şimdi yeni sürüm o yüzden hatalarda olucak elbette ben şuan eu romdayım açıkçası şarjı hyper os 2 ye göre aynı hissettiriyo sonraki gelen güncellemelerle düzelir diye umuyorum
Durum güncellemesi:denedim sürümü öncelikle başıma gelen sorunlardan bahsedim biraz spotify dan şarkı açtım otomatik olarak hyper island a geldi şarkı fakat baska bir uygulamaya girdiğimde şarkı devam ediyor ama ses kesiliyor sarkiyi durdurup tekrar oynatınca düzeliyor/klavye bazen geç geliyor...
Bendede gelmedi taiwan rom u olabilir belki
1771073907
Xiaomi için yeni ay yılı tatiline girdikleri ve 3 mart a kadar güncellemeler askıya alındığı söyleniliyor haberiniz olsun
Durum güncellemesi yapıyorum isim değiştirme ile cihazımı global rom dan avrupa romuna geçirdim sonunda yapabildim süreç çok zorladı yaklaşık olarak 4 defa tekrarladım ve sonunda oldu şuanda hyperos 3 güncellemesini indiriyorum eğer sorularınız varsa sorabilirsiniz bende güncellemeyi yapıp...