batuhnbs kullanıcısının son içeriği

1. batuhnbs

Yardım Mİ8 YERE DÜŞTÜ Ekran Bozuldu mu?

arkadaşlar Mİ8 telefonum yere düştü. Telefona arama geliyor parmak izine tepki veriyor Ekranda yukarıda çok azıcık ışık gözüküyor ve ekran kasadan ayrılmak üzere Bu ekran tamamen bozuldu mu?
  2. batuhnbs

Soru Mi 8 VoWIFI Turk Telekom

Arkadaşlar çeşitli yöntemlerle Mi 8 telefonunda Turk Telekom hatla VoWIFI çalıştıran oldu mu? Ona göre bl kilidini açmak istiyorum. Tr cihazı
  3. batuhnbs

Yardım güncelleme sonrası imei sv 00 gitti

merhaba, elimdeki rootlu redmi note 8 i twrp den 12.0.4 andorid 10 a güncelledim ancak güncelleme sonrası imei sv 00 oldu yani gitti bu benim için sorun yaratır mı? imei in kendisi duruyor ve şu an şebeke var modem efs yedek almıştım geri getirebilir miyim? teşekkürler
  4. batuhnbs

Yardım ENG QCN tam olarak nedir?

ENG QCN tam olarak nedir ne işe yarar? micron hynix veya samsung mudur? note8 özelinde soruyorum
  5. batuhnbs

Yardım Vendor ve Board ID Yanlış Olma İhtimali?

Üstatlarım merhaba, elimde note 8 4 64 var board id 1.29 vendor samsung olarak gözüküyor software info da ancak 1.29 samsung qcn atınca 3g çekmiyor 4g sıkıntılı cihaza daha önceden işlem uygulanmış bu uygulanan işlemlerde board id nin ve vendor un yazılım üstünden değiştirilip farklı gösterilme...
  6. batuhnbs

Soru note 8 alacam dolandırılıma ihtimalim?

arkdaşlar n11 den note 8 almak istiorum tr garantili ancak yine de şebeke imei klon gibi durumlardan dolandırılama ihtimalim nedir? aşağıdaki adreslerden Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB Duos (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Xiaomi Redmi Note 8 64 GB/4 GB Duos (Xiaomi Türkiye...
  7. batuhnbs

Soru redmi note 8 hücre bekleme yüzdesi?

arkadaşlar elimdeki note 8e modem repair yaptım hücre bekleme yüzde 12 civarlarında boşta 0 oran normal mi siz de paylaşabilir misiniz?
Üst Alt