batuhann.ygt kullanıcısının son içeriği

1. batuhann.ygt

Yardım Mİ 13T PRO

ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE SIFIR KUTUDA Mİ 13T PRO ALDIM FAKAT TELEFONUN TİTREŞİMİ HİÇBİR ŞEKİLDE ÇALIŞMIYOR ÜSTELİK GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİNİ GİRDİĞİM ZAMAN EKRAN YENİLEME HIZINI GÖSTER BUTONUNA BASTIĞIM ZAMAN SOL ÜST KÖŞEDE YEŞİL YAZIYLA 120 HZ YAZIYOR BU TELEFONUN EKRANA 144HZ DEĞİL Mİ ? İKİNCİSİ...
  2. batuhann.ygt

Rom Mİ 13T ROM

Arkadaşlar cihazı yeni aldım fakat arama mesajlaşma uygulamaları google uygulaması Taiwan rom yükleyip bu uygulamaları orjinal xiaomi uygulaması yapmak istiyorum Taiwan global rom unu fastboot dosyasını indirdim yardımcı olabilecek varmı :) İyi forumlar teşekkürler
  3. batuhann.ygt

Yardım Mi11T Pro Bildirim ve Zil Sesi Sorunu

Mi11T PRO kullanıyorum telefonda bazen bildirim sesleri arama gelirken calan zil sesleri anlık olarak gidiyor neden öyle oluyor
  4. batuhann.ygt

Çözüldü Mi 11T Pro Kayıt Sorunu

Arkadaşlar mi 11t pro için direnç dışında farklı şekilde kayıt yaptırıp kullanan varmı böyle bir imkanimiz varmıdır
  5. batuhann.ygt

Rom En İyi Rom

BEYLER Mİ MİX 3 İÇİN EN STABİL PERFORMANS VEREN PİL PERFORMANS İ İYİ OLAN ROM VARMI BİLDİĞİNİZ
  6. batuhann.ygt

Soru custom rom farkı

arkadaşlar batarya konusunda hem iyi hemde stabil calısan en iyi custom rom nedir ? Custom rom yükleyecegimde cihaz mi 9t teşekkür ederim
  7. batuhann.ygt

Yardım MIUI 11 Hatası

Mi 9T miui 11 sonrası koydugum duvar kagıtları bir süre sonra eski haline dönüyor tema sıfırlanıyor
Üst Alt