batuhangok035 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom İnfinix note 30 Rom atılabilir mi ?

İnfinix note 30 cihazım var ve stock romunu çok iyi bulmuyorum çeşitli bir sürü hatası var ve değiştirmek istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  2. B

Soru Mİ 8 SE yavaş internet sorunu

Kullanmış olduğum miui sürümü ektedir eu rom kullanıyorum. Vodafone hat sahibiyim ve hiç bir şekilde stabil veya hızlı internet alamıyorum 4G+ sinyal olduğu zaman mükemmel bir çekim alıyorum fakat 4G ye düştüğü vakit beni tamamen bitiriyor bunun sebebi nedir gerekirse internet ayarlarımı da...
  3. B

Gcam Gcam Sorunu

Eu rom 12.1 kullanıyorum fakat uygun gcam kalite olarak stocktan kötü geliyor rica etsem en stabil çalışan (gece moduda dahil) önerebilir misiniz ? Fix dosyasını yükleyin lütfen demeyin stock kamera iptal oluyor ve gcam açılmıyor. İyi çalışmalar...
  4. B

Yardım MIUI 12 yardım

Arkadaşlar MIUI 12 yükledim fakat bildiğiniz üzre MI 8 SE cihazi için en uygun olan rom Mı-room. Yükleme sonrasında cihazımda benim keşfettiğim üç adet sorun vardı. 1. Hat gözükmüyordu (modem dosyası yüklendi sorun çözüldü) 2. Zil sesleri vs. Değiştirilmiyor. 3. Sms penceresi boş gözüküyor ve...
Üst Alt