BatuhanBrisk kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Kernelin en son 2.8 sürümü ve miui pro için her sürümü denedim bir sorun oluşmadı fakat her güncellemeden sonra Kernelin tekrar yüklemek gerekiyor.
  2. B

Mi 5s için gereken dosyayı xda sitesinden indirip twrp ile yüklüyorsun.
  3. B

Arkadaşlar pil sıkıntısı çekenler için bir önerim var.Bir önceki güncellemede yani 7.12.14 sürümünde 3 saat ekran süresi görünce şükrediyordum ayrıca telefonu gece yatarken şarjda bırakınca sabah telefon kapalı oluyordu alarm vs. çalışmıyor tabi büyük sorun.Telefon Mi 5s.Bende hem kolay...
  4. B

Son güncellemeyle batarya telefon uyku modundayken bile hızla eriyor.Bu duruma bi önerisi veya çözümü olan var mı?Miui pro eski sürümlerinden pil performansı memnun eden varsa link atar mısınız?
  5. B

Son sürümde ios stili durum çubuğu özelliği yok sanırım bulamadım bir türlü.Bu arada suat hocam emeğine sağlık. Eleman düzeninden oluyormuş buldum şimdi.
  6. B

Rehber Xposed Tüm Xiaomi Cihazlar için Sorunsuz ve Güncel - 10.08.17

Mesajı kimde görmedi herhalde ya da ilgisizlere denk geldi yardım edecek biri varsa mutlu olurum.
  7. B

Mi 5s için herhangi sorun var mı 7.11.30 sürümünde?
  8. B

Rehber Xposed Tüm Xiaomi Cihazlar için Sorunsuz ve Güncel - 10.08.17

Xposed hakkında bir bilgim yok ama merak da ediyorum böyle şeyleri.Ne işe yarar bilen biri açıklarsa sevinirim?
  9. B

S Saol hocam emeğine sağlık.
  10. B

Son güncellemede herhangi bir sıkıntı var mı şarj süresi performans nasıl kuruyorum ona göre?
  11. B

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Hocam bahsettiğiniz kernelde overclock var mı?
  12. B

Bu rom ile birlikte Android 8 gelir mi acaba?
  13. B

Wifi kopma sorunu herkes de var mı bu romda yoksa medyanet60 arkadaşımızın cihazında mı bir sıkıntı var acaba?
  14. B

Yeni sürümde herhangi bir sorun ile karşılaşan var mı? Ona göre kurulum gerçekleştirecem.Suat hocam eline emeğine sağlık.
Üst Alt