Batuhanbako kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Mi Note 10 Lite Miui 12 Geldi..

Bunu ne zaman redmi note 7 de göreceğim...:(
  2. B

Yardım Aşırı ısınma, kasma, donma sorunu

Mobile legends diye bi oyun oynuyorum normalde en az 10 oyunda kasan donma yapan telefon, daha oyuna girişte aşırı ısınma ve donma yapıyor. Artık bıkma, telefonu kırma derecesine geldim kafayı yemek üzereyim, elimden gelen her şeyi yaptım bunların olmaması için ama yine de devam ediyor...
  3. B

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Hocam o dediğin siyah yere tıklıyorum ancak böyle birşey çıkmıyor sebebi nedir?
  4. B

Yardım Mi 9 se kapida ödeme güvenilir satıcı

A Aldiniz mi hocam bi sorun yasadiniz mi ?
  5. B

Yardım Mi9 se vs 2. El mi6

Genel olarak dusunce boyle bende ikna oldum mi9 se alicam.
  6. B

Onu duydum da hani imei kaydi falan yok diyince korktum bi an 2150 veriyosun imei falan yok
  7. B

Ben anlamadim su anda 2000 lira civarindaki mi9 se lerde imei yok mu alicam ama bosu bosuna para vermiyim ugrasmak istemiyorum
  8. B

Su Su an elinizdeki cihaz kayitsiz mi ? 1558579931 Garantisiz demek istediniz heralde
  9. B

Eskimesi ileride sorun yasatir mi hocam guncelleme vs. Guncel bi telefon almak daha mi mantikli yoksa 1558573864 Tesekkurler hocam mi9 se d karar kildim. Eger gsm den aldiysaniz fiyat ve magaza onerir misiniz ?
  10. B

Kucuk ekranli istiyorum ama mi 9 da cok iyi mi 6 eskidi biraz hem istiyorum hem huzursuzlugum var bu konuda
  11. B

Soru Ahize yeri koruması

Hocam kac paray nereden aldiniz ?
  12. B

Gencler 1.5-2 ay sonra telefon almayi dusunuyorum bu ikisi arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim ? Cevaplariniz icin tesekkurler
  13. B

Soru Kararsız kaldım

Hocam pil konusunda sıkıntı çektiniz mi hiç ? Mâlum batarya 3120mAh
  14. B

Soru Kararsız kaldım

Mi8 SE ile Mi8 lite arasında kaldım beni arada tek bırakan şey Mi8 SE nin global olmaması sizce hangisini almalıyım ?
Üst Alt