batuhan baymis kullanıcısının son içeriği

1. batuhan baymis

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

Televizo dan yapıyorum güncelleme işini anladım dnsyi neyle değiştireceğimizi anlamadım
  2. batuhan baymis

Sohbet Ücretsiz Sınırsız İptv

dnsi nasıl güncelliyoruz ya
  3. batuhan baymis

Yardım Hyperos 3.0.4.0 güncellemesi

Ve anladığım kadarıyla geri dönüş sağlayamıyorum miui 14 e
  4. batuhan baymis

Yardım Hyperos 3.0.4.0 güncellemesi

İyi günler arkadaşlar k60 pro telefonum var şu an miui 14 sürümünde hyperos 3.0.4.0 güncellemesine direk recovery indirip güncelleme ayarlarından güncelleme paketini seçip indireceğim telefonumda bootlader kilidi kilitli ve server kayıt pek bir ustalığım olmadığı için yanlış yapıyorsam...
  5. batuhan baymis

Yardım Hatalı yapılan server kayıt

Sağolun dediğinizi deneyeceğim ama şuan 3 gündür sim 1 de telefon. server kayıtta sadece sim 2 kayıtlı oluyor benim bildiğim ve telefonun 120 günlük kapanma vakti geldi de geçti ama sim 1 de sim 2 de kapanmadı bu değişik degilmi
  6. batuhan baymis

Ya Direnç yapacak kişi konusunda sorun yok adam 10 yıldır bu işi yapıyor her türlü xioami telefonun da direncini yapıyor ama server kayıt kapanınca açılacağını düşünmüyorum dedi, adam bakacağım ama Aralık ayına kadar bekleyeceğim
  7. batuhan baymis

İyi günler arkadaşlar Telefonum server kayıtlı 3 gün veya 1 hafta gectiginde sim i okuyor servis yok yazıyor sim karti sim1 den sim2 ye veya sim2 deyse sim2 den sim1 e takınca duzeliyor onceden boyle olmuyordu aldığım yerde server kayıtın kapandığını söyledi telefona istersem direnç kayıt...
  8. batuhan baymis

Çözüldü Telefonumu yeniden baslatıgımda sim kartı goruyor servis yok yazıyor

Abi bende aynı sorunu yaşıyordum aldığım yer server kayıtın kapandığını gönderirsem telefonu direnç kayıt atacağını söyledi sence ne yapmalıyım
Üst Alt