batucsm kullanıcısının son içeriği

1. batucsm

Yardım Mi10t Pro MIUI 13 Ota güncellemesi sorunu

3 gündür bu ekranda kalıyor ve indiriliyor yerine bilgi toplanıyor da yazıyor bazen ama herhangi bir ilerleme yok yardımcı olacak birisi var mı acaba yada ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler. 😊 1654268739 Yardımcı olacak birisi var mı 😊
  2. batucsm

Yardım Mi10t pro type-c kulaklık sorunu

Kullandığım 2 adet kulaklıkta da ses kartı mevcut değil markaları şu şekilde 1. HTC u11 usonic adaptive 2. Samsung HS130 (kutu içinden çıkan type-c to Jak dönüştürücü ile kullanıyorum) 2 kulaklıkta da aynı sorun mevcut
  3. batucsm

Hayır hocam ekstra bişey mevcut değil
  4. batucsm

mi10T pro cihazıma kulakligimi taktigimda algılamıyor Type-c 2 adet kulaklığım mevcut 2 sinde de aynı şekilde bağlantı kopukluğu oluyor type-c girişini güzelce iğne ve ince kurdanla temizledim sorun aynı ama şarj konusunda bı kopukluk temasasizlik olmuyor sorun ne olabilir acaba
  5. batucsm

Çözüldü Eu betadan stable geçemiyorum

bende de 0 mb yazıyordu otg ile yüklüyordum herşeyi birde TWRP 3.4.0_10_whyle versiyonu nu denemiştim bu sürümde gözüküyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim 1635022103 herseyden önce dediğiniz gibi farklı port ve kablo kullandım UYGULAMA ESNASINDA ÖZELLİKLE UYGUN ROM VE CLEAN_ALL SEÇENEGİNİ...
  6. batucsm

sanmıyorum bi değişiklik olacağını yine aynı ekran süresini alırsın bence zaten şu twrp ye kanım hiç ısınmıyor mi 10 t pro için zar zor twrp dosyası buldum üvey evlat gibi müamele görüyor :)
  7. batucsm

evet mifirm'den indirdim rom dosyasını 1635020783 eu betadan bıkmıştım hele ki kamera sorunu berbattı şükür kurtuldum öncesinde endonezya rom'undaydım merakla eu betayı yükledim güzel özellikler vardı stabile göre ama kamera kullanamıyordum bi daha merak etmeme üzere eu betayı :)
  8. batucsm

sonunda oldu cihaza endonezya stabili 12.5.2 yükleyebildim cihaz açıldı hehangi bi sorun yok çok sağolun gerçekten :)
  9. batucsm

dediklerinizi deniyorum hocam şuanda ilerleme var sanki 1635018327 eu BETA dan endonezya stabile flashladım ama maalesef flashlama bittiginde twrp moduna düşüyor cihazım sonrasında eu betanın son sürümünü flashladıgımda cihaz açılıyor çok tuhaf gerçekten
  10. batucsm

bi ihtimal şuanda o aklima geliyor acaba clean_all_lock seçenegini secmiç olabilirmiyim diye. eger öyle bi durum olursa nasıl yol izlemem gerekir şuan da cihazımda twrp yüklü durum da fastboot a ve twrp ye geçiş yapabiliyorum hatta eu beta güncellesinide yaptım son gelen güncelemeyi sadece...
  11. batucsm

hocam bootloader açık yanlış seçeneği işaretlemişim orada şuanda tekrardan deniyorum işlemleri. rom dosyasını c diskin içine atarak rom adlı bi klasör oluşturdum birde öyle deniyorum şuanda bi hata vermedi ama bu şekilde ekranım 1635015767 hala aynı durumda kaldı bi sonuç yok şuanda
  12. batucsm

sonuç bu hocam harfi harfine sakince uyguladım yine hüsran
  13. batucsm

hocam böyle hata aliyorum
  14. batucsm

deniyorum hocam dönüş yapacagım hemen inşallah durum duzelir :(
Üst Alt