Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
HyperOS Romlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Telefon yorumları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
Telefonlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
BatTech 'in en son etkinliği
BatTech
,
Soru
P1 Dirençli Cihazlarda Bootloader Kilidi Açıp Custom Rom Flashlamak?
başlıklı konuya cevap yazdı.
bloat uyuglamalardan kurtulmak istiyorsanız debloat yaparak kaldırabilirsin root gerekmiyor GitHub - samolego/Canta: Uninstall any...
22 Mart 2026
BatTech
,
Yardım
Güncelleme Sorunu 15 T pro
Kayıt işlemi yapılırken güncellemeler kapatılmış olabilir. Bootloader kilidi açıksa manuel olarak güncelleyebilirsiniz.
21 Mart 2026
BatTech
,
Yardım
redmi note 12 pro 4g e devlet nfc görmüyor
Hocam kurduğunuz rom unofficial çalışmaması normaldir bende de aynı cihaz vardı crdroide çalışmıyordu nfc. Eu rom kullanıyorum şuan...
21 Mart 2026
BatTech
,
Soru
Xiaomi 17 Pro Max BL kilidi acılmıyor
verdiğim linkteki driverleri ve chimera tool’u da indirip full kurulum yaparsam bütün driverler yüklenmiş olacak
21 Mart 2026
BatTech
,
Soru
Yurt dışı telefon ile 5g kullanımı
Telefonun ayarlarından 5g öncelikli yaptığınız takdirde 1 nisandan sonra telefon 5g ye bağlanacaktır sorunsuz şekilde
21 Mart 2026
BatTech
,
Yardım
Hyeperos güncelleme
Kusurabakmayın bayram telaşı dönüş yapamadım. Cihazınızda global rom yüklü büyük ihtimalle convert romdur bu yüzden bu yüzden güncelleme...
21 Mart 2026
BatTech
,
Soru
Yurt dışı telefon ile 5g kullanımı
5G donanımsal bir özelliktir imei ile bir ilgisi yoktur telefonunuzda 5g özelliği olduğu için 5g yi sorunsuz bir şekilde...
21 Mart 2026
BatTech
,
Soru
Xiaomi 17 Pro Max BL kilidi acılmıyor
Driverlar yüklüdeğildir bunları indirip kurun çözülecektir ADB Installer – Xiaomi Tools Minimal ADB and Fastboot – Xiaomi Tools Chimera...
20 Mart 2026
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt