basri21 kullanıcısının son içeriği

1. basri21

Yardım galeri fotğrafları neye yedekleniyor silince neden çöp kutusuna gitmiyor

silnen fotoğraflar neden çöpkutusuna gitmiyor galerideki yedeklenen fotolar nerden takip ederiz golle drive gibi bir uygulama varmı
  2. basri21

Yardım silnen ve yedeklenen fotolar

silnen fotolar galeriden neden çöp kutusuna gitmiyor? yedeklenen fotolar tam olarak nereye yedekleniyor ve nasıl alacam?
  3. basri21

Yardım Tuş takımı gizleme

Teşekkür ederim
  4. basri21

Ozaman geri tuşu hiç olmuyor
  5. basri21

Merhaba mi 8 tuş takımı nerden gizleyecegiz? Bazı oyunlarda kendi kayboluyor, googlr film vs izlerken kahbolmuyor ama
  6. basri21

Uygulama ana ekran döngüsü

Bu şekilde dogru mu 1551103099 1551103440 sms ücretlerinden kacıkarak diğer miui kullanıclarına mesaj gönderin diyor kapalı mavi tik yok bu şekildemi olacak
  7. basri21

nasıl kapatacam görselle anlatır mısınız
  8. basri21

Yardım yurt dışı sms

uygulama izinlerinden sms tikini kaldırdım dogru mu
  9. basri21

Yardım yurt dışı sms

ÇOK ACİL-telefon otomatik sms atıyor yurt dışna yüz tanıma özelliğinden dolayı vs diyerek okudum bir ayar varmı kapatmak için. faturayı şişiyor şuanda
  10. basri21

telefon otomatik sms atıyor yurt dışna yüz tanıma özelliğinden dolayı vs diyerek okudum bir ayar varmı kapatmak için. faturayı şişiyor şuanda
  11. basri21

merhaba; 1) Ekran otomatik döngü olmuyor mu soldan sağa sağdan sola şeklinde son sayfada kalıyor. 2) ÜRünü migrostan aldım güncellemeleri yaptım kullanıyorum girişleri vs yaptım. önerdiğiniz uygulama yada kullanım bilgsi varmı?
Üst Alt