Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. 4 yıl önce BL unlock redmi note 7 telefonumu bl lock yapmıştım. Şimdi aynı mi hesabla açmak istesem, yine 1 hafta beklemem gerek mi. Bir de eskisi gibi kolay mı açılır?
Merhaba. Bir kaç aydır karşılaştığım bir sorun. Aktiv whatsapp numaramı başka bir telefonda açmak istedikte doğrulama kodu gelmiyor. Her defasında 1 saat sonrasına atıyor, sonra ise 15 saat, 1 gün falan. Bu sorunu nasıl düzelte bilirim?
Merhaba. Telefon s20 rootlu ve imei atılmış durumda. Galaxy Watch ile eşleşmiyor. Bu kısımda kalıyor. 20 dakika falan bekledim yine de aynı sorun. Programı silip yeniden yükledim, saate reset atdım, kapattım falan yine de aynı sorun. Rootla ilgili ola bilir mi?
Hocam, whatsapp klasöründeki tüm klasörıeri kopyalayıp fmwhatsapp klasörüne attım, hepsinin de önüne fm yazdım. Numaramı yazdım mesajlar geri yüklendi. Sonra bunların hepsini kopyalayıp orijinal whatsapp klasörüne attım. Tabi isimlerin önündeki fm yazısını sildim. Numaramı yazıp kayıt olmak...
1 aydır her 2 yedeği alıp orjinalden aeroya geçmek istiyorum. Yerel yedeği buluyor ama geri yüklenmiyor. Bu yedekten geri yüklenemedi gibi bir hata veriyor
Hocam ben orjinalden aeroya geçmek istiyorum. Şimdi ben google drive yedeklemesini kapatıb sadece yerel yedekleme yapıb, orjinali silip aeroyu yüklesem mesajlar geri yüklenecek mi?