Bashirr kullanıcısının son içeriği

1. Bashirr

Soru Redmi Note 7 HyperOS

Merhaba. Redmi Note 7 için Hyper OS portlanmış linki var mı? Forumda bulamadım
  2. Bashirr

Yardım Whatsapp doğrulama kodu

Merhaba. Bir kaç aydır karşılaştığım bir sorun. Aktiv whatsapp numaramı başka bir telefonda açmak istedikte doğrulama kodu gelmiyor. Her defasında 1 saat sonrasına atıyor, sonra ise 15 saat, 1 gün falan. Bu sorunu nasıl düzelte bilirim?
  3. Bashirr

Yardım Galaxy Watch eşleşmiyor

Merhaba. Telefon s20 rootlu ve imei atılmış durumda. Galaxy Watch ile eşleşmiyor. Bu kısımda kalıyor. 20 dakika falan bekledim yine de aynı sorun. Programı silip yeniden yükledim, saate reset atdım, kapattım falan yine de aynı sorun. Rootla ilgili ola bilir mi?
  4. Bashirr

Yardım Aero whatsapp-a geçmek istiyorum, ama mesajlar geri yüklenmiyor

Merhaba. Aerowhatsapp kullanıyordum, 2 hafta önce orijinala döndüm. Dünden beri aeroya dönmek istiyorum, ama mesajlarım geri yüklenmiyor. Yedekleme falan hepaini yaptım, yine de olmuyor. Yardımcı olursanız, çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  5. Bashirr

Soru N9750 ve N9758 arasındakı fark

Merhaba. Note 10 plus N9750 ile N9758 arasındakı fark nedir? Yani bem N9758 için olan romu N9750-ye flash işlemi yapabilir miyim?
  6. Bashirr

Yardım MiMusic türkçe karakter

Telefonumdakı bazı şarkılarda türkçe karakterler böyle oluyor. Automag gibi bir kaç uygulama ile düzeltmeğe çalıştım, ama yine düzelmedi. Orijinal yazı tipini kullanıyorum
  7. Bashirr

Yardım Mi a2 lite ve Redmi S2 parmak izi kayboldu

Merhaba. Mi A2 lite Redmi S2 ayarlar kısmında parmak izi yok nedense. Hiç bir türlü bulamıyorum
  8. Bashirr

Yardım Mi Band 5 arama sorunu

Merhaba. Dün telefona arama geldiğinde kim arıyordursa, onun ismi geliyordu. Bu gün Mi Fit uygulamasın sildim, yeniden yükledim, tüm izinleri verdim, fakat biri aradığında isim gelmiyor. Bunu nasıl düzelte bilirim?
  9. Bashirr

Yardım Whatsapp Business inmiyor

Merhaba. Telefona whatsapp business indirmek istedikte hata veriyor. Telefon rootlu olduğu için ola bilir mi?
  10. Bashirr

Çözüldü Redmi Note 7 Oxygen OS

Merhaba. Telefona Oxygen OS yükledim ve Anx Camera kurmak istiyorum, fakat siteden hangisini indirmeliyim onu bilmiyorum
  11. Bashirr

Soru MIUI 12 kernel

MIUI 12 için kernel var mı?
  12. Bashirr

Yardım Ekran yüklenmesi sorunu

Merhaba. Telefon Samsung A6 2016 telefonda bazen resimde göründüyü gibi yüklenme gibi şeyler olur. İnstagramda dolaşırken, wp-tan ses atınca falan. Sensörler çalışmıyor. Sadece telefondakı düymeler çalışıyor. Telefonun ekranı geçen yıl değiştirilmişti.
  13. Bashirr

Soru Üss bildirim

Üst bildirimi genişlet ne işer yarıyor? Açıkken de, kapalıyken de vir fark göremiyorum))))
  14. Bashirr

Yardım Google fotoğraflar

Merhaba. Google fotoğraflardan resim sildiğimde telefondan da silinmemesini nasıl engellerim?
  15. Bashirr

Yardım Magisk mod yüklemeden sonra telefon açılmıyor

Merhaba. Telefon redmi note 7. Az önce telefona magisk-den Viper4x modülü yükledim, reboot-dan yaptıktan sonra telefon fastboot-a atıyor, bu modülü twrp-den silme mümkün mü? Telefona da format atmak istemiyorum. Verileri de başka bir yere atma imkanım yok, twrp kilitli
Üst Alt