Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n11 üzerinden almıştım cihazı hocam.Bu bilirkişi bildiğin kılıf satan standart tipik telefonculardandı.Cihazı 1,5 sene kullanmışım şimdi şikayette bulunmam doğru olmazmışmış vs. saçmaladı işte.Bende fazla üstüne düşmedim yapacak bir şey yok ama hakkımı helal etmiyorum :) İnşallah bunlara gerek...
Bundan önce bir tüketici hakem heyeti deneyimim oldu hocam ilk defa. İphone cihazın panelinde sorun çıktı.Bariz haklıydım çünkü forumlarda benim gibi sorun yaşayan yüzlerce kullanıcı vardı.Garantiye verdim cihazı 2 kez yapmadılar,garanti dışı bıraktılar.Kronik sorundu ve dilekçede her şeyi...
Kolumda takılı değilken bile nabız ölçen bir bileklik var :) kaldı ki kolu sallıyorum adım sayıyor cihaz.Gerçi ben iphone kullanıyorum sorun belki ios'a yazılan uygulama ile alakalı diyeceğim fakat bariz cihazda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Bu şartlarda ben bu cihazı katiyyen satmam.Alan...
Para boşa gitti desenize o zaman :/ İnanın aklıma hiç gelmezdi hocam.Senelerdir internetten alışveriş yaparım doğru düzgün hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar.Türkiye garantili ve hb güvencesi diye satın aldım çakallar kullanılmış ürünü paketleyip satmışlar bize tahminimce.Bilmiyorum bilekliği...
Herkese selamlar arkadaşlar. 6 gün önce xiaomi ailesine Mi band 4 ile katılmış bulundum fakat hayal kırıklığı ile :) hepsiburada üzerinden aldığım Xiaomi Türkiye garantili Mi band 4'te ciddi sıkıntılar var.Öncelikle sipariş ettiğim ürün elime ulaştığında garanti bandrolünün kalkmış olduğunu...