Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün akşam sanırım bana destek olmak için Whatsapp dan yazmıştınız. Yada yazan kişinin siz olduğunu düşünüyorum. Edl rom dan cihazı açmışlar. Parmak izini silmişlerdi. Siz diniz değilmi
Siz siz olun işten anlamayanlara telefonunuzu teslim etmeyin. Veya kendiniz yaparım diye atlamayın. Benim düştüğüm duruma düşebilirsiniz. Verdiğim kişi telefonumun içinden geçmiş.
Merhabalar. Ben de kendimden bahsedeyim yeni üyeyim normal bir telefon kullanıcısıyım. Alcatel telefon santralleri ve Telesis Telefon santralleri yetkili servisiyim.
İphone7 plus 128 kullanırken beğenmeyip eşime verim Redmi8 lite ile mi ye merhaba dedim şu anda mi10 kullanıyorum ama...
Merhabalar. Bu Rom olayına çok yabancıyım. Bana yardım edebilecek varmı.
MiNote 10 Kullanıcısıyım daha önce mi8 lite kullanıyordum ses kaydedici özelliği vardı. Şimdikinde bunu yapamıyorum Google desteği olduğu için yapamazsınız Endonozya yada Hindistan romu kurmanız lazım deniyor ama ben...