BasarMutlu kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi Note10 Ses kaydediciyi açmak isityorum

168 saatin dolmasını bekliyorum. Telefon boşta saatinin dolmasını bekliyor. :))
  2. B

Dün akşam sanırım bana destek olmak için Whatsapp dan yazmıştınız. Yada yazan kişinin siz olduğunu düşünüyorum. Edl rom dan cihazı açmışlar. Parmak izini silmişlerdi. Siz diniz değilmi
  3. B

Siz siz olun işten anlamayanlara telefonunuzu teslim etmeyin. Veya kendiniz yaparım diye atlamayın. Benim düştüğüm duruma düşebilirsiniz. Verdiğim kişi telefonumun içinden geçmiş.
  4. B

Sohbet Sohbet köşesi

Aradığım ses kaydı o değil hocam arama yaptığımız ve ya gelen aramadaki ses kaydı hocam sizede iyi geceler.
  5. B

Sohbet Sohbet köşesi

Simgesi var işlevi yok hocam.
  6. B

Numaram xxxxxx 1604867839 Bir kere denedim başarılı olamadım.
  7. B

Sohbet Sohbet köşesi

Merhabalar. Ben de kendimden bahsedeyim yeni üyeyim normal bir telefon kullanıcısıyım. Alcatel telefon santralleri ve Telesis Telefon santralleri yetkili servisiyim. İphone7 plus 128 kullanırken beğenmeyip eşime verim Redmi8 lite ile mi ye merhaba dedim şu anda mi10 kullanıyorum ama...
  8. B

Kusura bakmayın Acemilik işte :)) Teşekkürler.
  9. B

Çözüldü MI 10 PRO - imei silindi EFS yedeği yok

1 Hafta önce benimde başıma geldi. Ankarada bir firmaya gönderdim 100USd hallettiler. Şimdi kullanıyorum
  10. B

Merhabalar. Bu Rom olayına çok yabancıyım. Bana yardım edebilecek varmı. MiNote 10 Kullanıcısıyım daha önce mi8 lite kullanıyordum ses kaydedici özelliği vardı. Şimdikinde bunu yapamıyorum Google desteği olduğu için yapamazsınız Endonozya yada Hindistan romu kurmanız lazım deniyor ama ben...
Üst Alt