Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar twrp yükledim telefonuma. Bir şeyi flashlarken, dosyalarda gezinirken twrp kasıyor. Daha akıcı şekile getirmemin bir yolu var mı? Bir de rengini değiştirmekle alakalı bişeyler gördüm. Öyle şeyler yapılıyor mu? Kaydırarak kilit ekranını aç yazıyor, onu nasıl kaldırabilirim?
Root ve twrp yükledim (root supersu). Bildirim geldiğinde gözüküyor ama bildirim çubuğunda göremiyorum. Ne yapmam gerek? (Mi Max 2 normal romu yüklemiştim)
Arkadaşlar önceki gün rom yüklemek için yardım istemiştim. Ancak şuan twrp ye giriş yapamıyorum. Bana gerekli dosyalar ve ne yapacağımla alakalı yardımcı olur musunuz lütfen? (Powershell kullanıp 'fastboot devices' yazarsam hiçbir şey olmuyor,telefon fastboot moduna gimiyor.)
Lütfen yardım edin. Root atmak için bootloader kilidin,i açmıştım ve twrp yüklemeye çalıştım. Yükledim de, ancak yanlışlıkla ROMu sildim galiba ve şuan herşey 0mb olarak gözüküyor, telefon açılmıyor. Sadece fastboot moduna ya da twrp moduna alınıyor. Ana ekrana giremiyorum. Gözünüzü seveyim...
Lütfen yardım edin. Root atmak için bootloader kilidin,i açmıştım ve twrp yüklemeye çalıştım. Yükledim de, ancak yanlışlıkla ROMu sildim galiba ve şuan herşey 0mb olarak gözüküyor, telefon açılmıyor. Sadece fastboot moduna ya da twrp moduna alınıyor. Ana ekrana giremiyorum. Gözünüzü seveyim...