Başar Tunçay kullanıcısının son içeriği

1. Başar Tunçay

Yardım Twrp lag

İndirmeyi denedim ama sürekli durdulurdu hatası alıyorum, açamıyorum. Ne lazım?
  2. Başar Tunçay

Yardım Twrp lag

Arkadaşlar twrp yükledim telefonuma. Bir şeyi flashlarken, dosyalarda gezinirken twrp kasıyor. Daha akıcı şekile getirmemin bir yolu var mı? Bir de rengini değiştirmekle alakalı bişeyler gördüm. Öyle şeyler yapılıyor mu? Kaydırarak kilit ekranını aç yazıyor, onu nasıl kaldırabilirim?
  3. Başar Tunçay

Yardım Bildirimler

Bütün ayarları tek seferde açmam için bir yol vs var mı
  4. Başar Tunçay

Yardım Bildirimler

Girip kontrol ettim ve yaptım ama olmadı. Bu arada bu sıkıntı rom yükledikten sonra başladı
  5. Başar Tunçay

Çözüldü twrp yükleme ve root atma

Teşekkür ederim, hallettim sayende.
  6. Başar Tunçay

Yardım Bildirimler

Root ve twrp yükledim (root supersu). Bildirim geldiğinde gözüküyor ama bildirim çubuğunda göremiyorum. Ne yapmam gerek? (Mi Max 2 normal romu yüklemiştim)
  7. Başar Tunçay

Çözüldü twrp yükleme ve root atma

Arkadaşlar önceki gün rom yüklemek için yardım istemiştim. Ancak şuan twrp ye giriş yapamıyorum. Bana gerekli dosyalar ve ne yapacağımla alakalı yardımcı olur musunuz lütfen? (Powershell kullanıp 'fastboot devices' yazarsam hiçbir şey olmuyor,telefon fastboot moduna gimiyor.)
  8. Başar Tunçay

Çözüldü ROM sıfırlandı ve telefon fastboot modunda kaldı

Çok teşekkür ederim. Sayende telefonu kurtardım.
  9. Başar Tunçay

umarım öyledir.. videoyu bulmaya çalışıyoruym şuan 1568222548 videolar bulamadım hakkında ya
  10. Başar Tunçay

denedim şimdi, aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş diyor
  11. Başar Tunçay

Lütfen yardım edin. Root atmak için bootloader kilidin,i açmıştım ve twrp yüklemeye çalıştım. Yükledim de, ancak yanlışlıkla ROMu sildim galiba ve şuan herşey 0mb olarak gözüküyor, telefon açılmıyor. Sadece fastboot moduna ya da twrp moduna alınıyor. Ana ekrana giremiyorum. Gözünüzü seveyim...
  12. Başar Tunçay

Yardım ROMu sıfırladım (yani galiba, pek fikrim yom) YARDIM EDİN

Lütfen yardım edin. Root atmak için bootloader kilidin,i açmıştım ve twrp yüklemeye çalıştım. Yükledim de, ancak yanlışlıkla ROMu sildim galiba ve şuan herşey 0mb olarak gözüküyor, telefon açılmıyor. Sadece fastboot moduna ya da twrp moduna alınıyor. Ana ekrana giremiyorum. Gözünüzü seveyim...
Üst Alt