Basakozgur kullanıcısının son içeriği

1. B

Mi Band 4 Türkçe Karakter Sorunu Hk

Sayenizde kullanabiliyorum bilekliği çok teşekkür ederim hep kolaylık sağladınız bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. B

Rehber Mi Band 5 Orijinal Yazılımlar

Teşekkürler [emoji1317] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. B

Soru Mi Band 4 Iphone 8 Bildirim Sorunu

Sayenizde sorun çözüldü çok saolun :) söylediğiniz herşeyi adım adım uyguladım ve şuan rahatlıkla kullanabiliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. B

Sayenizde problem çözüldü çok teşekkür ederim hem bildirim geliyor hem de Türkçe olarak kullanabiliyorum [emoji4] çok teşekkür ederim! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. B

Evet aynen o dosyayı yüklerken oldu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. B

Bu ekran çıktı :( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. B

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Boşuna aldım galiba ya :( hayır hem whatsapp sma bildirim sorunu yaşıyorum hemde türkçe karakter :(( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. B

IOS için ne yapmamız gerekiyor? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. B

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Hocam vermiş olduğunuz linkten indirme işlemi başlatamıyorum bana yardımcı olur musunuz whatsapp ve sms bildirimleri de almıyorum. Iphone 8 kullanıyorum mi band 4 ile eşleştirdim adım adım yardımcı olur musunuz bana lütfen :( Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. B

Iphone da böyle bi uygulama bulamadım :( farklı yöntemler var mı?? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. B

Mi 4 band daha dün aldım ve kullanmaya başladım WhatsApp ve sms bildirim aorunu yaşıyorum artı türkçe karakter problemide var adım adım yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji17] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. B

Merhabalar! :) Mi4 band aldım iphone 8 ile eşleştirmesini yaptım tüm kurulum tamam hatta bildirim ayarlarımda açık ama whatsapp ve sms bildirimleri almıyorum türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Forumlarıda yazan N&F gibi bir uygulama yada benzeri bişey görmedim ilk defa kullanıyorum adım adım...
Üst Alt