Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayenizde sorun çözüldü çok saolun :) söylediğiniz herşeyi adım adım uyguladım ve şuan rahatlıkla kullanabiliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayenizde problem çözüldü çok teşekkür ederim hem bildirim geliyor hem de Türkçe olarak kullanabiliyorum [emoji4] çok teşekkür ederim!
Boşuna aldım galiba ya :( hayır hem whatsapp sma bildirim sorunu yaşıyorum hemde türkçe karakter :((
Hocam vermiş olduğunuz linkten indirme işlemi başlatamıyorum bana yardımcı olur musunuz whatsapp ve sms bildirimleri de almıyorum. Iphone 8 kullanıyorum mi band 4 ile eşleştirdim adım adım yardımcı olur musunuz bana lütfen :(
Mi 4 band daha dün aldım ve kullanmaya başladım WhatsApp ve sms bildirim aorunu yaşıyorum artı türkçe karakter problemide var adım adım yardımcı olursanız çok sevinirim [emoji17]
Merhabalar! :) Mi4 band aldım iphone 8 ile eşleştirmesini yaptım tüm kurulum tamam hatta bildirim ayarlarımda açık ama whatsapp ve sms bildirimleri almıyorum türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Forumlarıda yazan N&F gibi bir uygulama yada benzeri bişey görmedim ilk defa kullanıyorum adım adım...