Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bootloader kilidin açık değilse (ki sanmıyorum, bilgin azmış) XiaoMiTool ile sıfırdan rom atmayı deneyebilirsin. Yardımcı olması için şöyle bir link bırakıyım:
[DeviceTeam]Flash Global/China/Stable/Developer ROM Without Unlocking Bootloader - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
O da olmadı...
Xiaomi.eu yükledim, o daha önce çalışmıştı fakat bu da açılmadı. Dosyalarında normalde .zip dosyasını silip bir sürü dosya oluşturması gerek. Fakat 2 romda da denediğimde sadece 3 harfli adını unuttuğum ve içi boş bir dosya oluşturdular. TWRP'nın yeni sürümü çıkmıştı belki o bozmuştur diye eski...
İlk kuruşumda Magisk 16.7 kurarak denemiştim. Sorun ondandır belki diyerek onu kurmadan da denedim ama 2 şekilde de açılmadı.
1533660721
Custom Rom'larda çalışan farklı bir tür TWRP ile denemiştim. Normal TWRP kurup da deneyeceğim.
1533661823
Yok yine olmadı. Açılmıyor.
2 kere kurdum fakat ikisinde de logoda takıldı. Ne yapmalıyım? Cihazim Mi 6. Format data yaptıksan sonra kurmaya çalıştım. Kurarken hiçbir hata vermiyor.
Bir süre açık bıraktım yeniden kendini yeniden başlatıp TWRP'ye girdi.
Merhaba. Bir süredir Lineage OS kullanıyordum fakat MIUI'a göre batarya çabuk tükendiği için tekrar MIUI bazlı bir roma dönmeye karar verdim. Fakat tam olarak hangi romu seçeceğime karar veremedim. MIUI 9 - MIUI 10 - Xiaomi.eu - MIUI.AM arasında kaldım. Batarya performansı ve diğer konular için...
Merhaba. Bir süredir LineageOS kullanıyorum. Fakat batarya MIUI'a göre daha çabuk azalıyormuş gibi hissediyorum ama emin olamadım. Bu değerler normal midir? Cihazım Mi 6.
1 - Cihazı prizden mi şarj ediyorsun?
2 - Çalışmıyor derken daha fazla açmalısın. Açılmıyor mu, açılıp kapanıyor mu, açık olmasına rağmen uygulama açık mı görmüyor, son seçenekse hangi uygulama?