Bartuzen kullanıcısının son içeriği

1. Bartuzen

Soru Hangi MIUI Bazlı Romu Önerirsiniz?

Dayanamadım geri LineageOS'a döndüm :D. Birkaç ayar yapınca batarya performansı da çok güzel oldu.
  2. Bartuzen

Yardım mi6 fabrika ayarlarına dönerken miui9 arayüzünde takılı kaldı.

Bootloader kilidin açık değilse (ki sanmıyorum, bilgin azmış) XiaoMiTool ile sıfırdan rom atmayı deneyebilirsin. Yardımcı olması için şöyle bir link bırakıyım: [DeviceTeam]Flash Global/China/Stable/Developer ROM Without Unlocking Bootloader - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum O da olmadı...
  3. Bartuzen

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

Ben daha önce Eu romu sıfırlayıp attım diye hatırlıyordum, anlaşılan sıfırlaman atmışım ki sıfırladığıma neredeyse eminim. Sıcaklardan herhalde :D
  4. Bartuzen

O zaman durum tamamen benim salaklığımdan :D.
  5. Bartuzen

Şey, galiba salakça bir soru olacak ama, bunu MIUI'ın üzerine mi kuruyoruz :D
  6. Bartuzen

Xiaomi.eu yükledim, o daha önce çalışmıştı fakat bu da açılmadı. Dosyalarında normalde .zip dosyasını silip bir sürü dosya oluşturması gerek. Fakat 2 romda da denediğimde sadece 3 harfli adını unuttuğum ve içi boş bir dosya oluşturdular. TWRP'nın yeni sürümü çıkmıştı belki o bozmuştur diye eski...
  7. Bartuzen

İlk kuruşumda Magisk 16.7 kurarak denemiştim. Sorun ondandır belki diyerek onu kurmadan da denedim ama 2 şekilde de açılmadı. 1533660721 Custom Rom'larda çalışan farklı bir tür TWRP ile denemiştim. Normal TWRP kurup da deneyeceğim. 1533661823 Yok yine olmadı. Açılmıyor.
  8. Bartuzen

2 kere kurdum fakat ikisinde de logoda takıldı. Ne yapmalıyım? Cihazim Mi 6. Format data yaptıksan sonra kurmaya çalıştım. Kurarken hiçbir hata vermiyor. Bir süre açık bıraktım yeniden kendini yeniden başlatıp TWRP'ye girdi.
  9. Bartuzen

Teşekkürler. Zaten birkaç saat önce indirmiştim romu. Müsait olunca fikrimi değiştirmezsem onu kuracağım.
  10. Bartuzen

Ben de öyle düşünmüştüm fakat birkaç kişi bir süre sonra kasmalar başladı dediğinden emin olamadım.
  11. Bartuzen

Merhaba. Bir süredir Lineage OS kullanıyordum fakat MIUI'a göre batarya çabuk tükendiği için tekrar MIUI bazlı bir roma dönmeye karar verdim. Fakat tam olarak hangi romu seçeceğime karar veremedim. MIUI 9 - MIUI 10 - Xiaomi.eu - MIUI.AM arasında kaldım. Batarya performansı ve diğer konular için...
  12. Bartuzen

Rom Lineage OS 16 Xiaomi Cihazlar İçin [Offical-Unoffical]

Hangi romu yüklediniz? Ben MIUI 9 - MIUI 10 - MIUI.AM - Xiaomi.eu arasında kaldım.
  13. Bartuzen

Rom Lineage OS 16 Xiaomi Cihazlar İçin [Offical-Unoffical]

Merhaba. Bir süredir LineageOS kullanıyorum. Fakat batarya MIUI'a göre daha çabuk azalıyormuş gibi hissediyorum ama emin olamadım. Bu değerler normal midir? Cihazım Mi 6.
  14. Bartuzen

Çözüldü Pixel Experience Magisk Root Sorunu

Sorunu çözdüm. Çözüm: [ROM][OREO] Pixel Experience [AOSP][Android 8.1]
  15. Bartuzen

Yardım Xiaomi mi 6 hızlı şarj ve USB tethering sorunu.

1 - Cihazı prizden mi şarj ediyorsun? 2 - Çalışmıyor derken daha fazla açmalısın. Açılmıyor mu, açılıp kapanıyor mu, açık olmasına rağmen uygulama açık mı görmüyor, son seçenekse hangi uygulama?
Üst Alt