bartu12345 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım bootloader kilidi açıkken apk yüklersem hack yer miyim?

aero whatsapp ve aero instagram gibi apk uygulamalı kullanıyorum zaten ama bu sefer telefonun kilidini açtım başka rom attım şimdi tekrar onları yüklersem hacklenme ihtimalim var mı bankalarımın boşaltılması kameranın falan uzaktan erişilmesi gibi. bootloader kilidi bunları yapmalarını...
  2. B

Yardım bu iki rom arasındaki fark nedir?

birisi android 12 birisi 13, 13 olanı yüklemek istiyorum da tmomıxm ile smomıxm arasında ki fark nedir?
  3. B

Yardım adım adım nasıl rom kurabilirim?

redmi note 12 pro 5g için adım adım nasıl rom kurabilirim imeiler gitmeden? hangi kilitleri falan açmam lazım hangi programlar gerek böyle bir konu var mı? teşekkürler
  4. B

Yardım Sonu N ile biten romdan M ile biten roma geçince imei gider mi?

Telefon yurtdışı redmi note 12 pro çin versiyon, buna global rom yüklemişler ama güncelleme gelmiyor. Şu anda telefonda 14.0.3.2 SMOMIXN versiyon kurulu ve nfc çalışmıyor. Telefonun arkasında yazan kağıttaki imeiler ile telefon ayarlarında yazan imeiler aynı, e devletten bakınca kayıt bulunamadı...
  5. B

Yardım Telefon başka hat ile çalışmıyor?

Telefona format attım imei gitmemiş yıldız kare 06 yapınca gözüküyor e devlette de üstüme aynı imei kayıtlı gözüküyor lakin e devlette eski kullandığım numara var ben şimdi onu yeni taktığım hattın numarasıyla değiştirdim şebeke sorunum düzelir mi yoksa telefondan da bir şeyler yapmak lazım mı...
  6. B

Yardım Çin versiyon redmi note 12 pro 5g almalı mıyım?

Çin versiyon alırsam ne gibi eksilerim olur, google playe erişebilir miyim? Yoksa illa ki custom rom ile global rom atmak mı gerekir.. 4 ay 1. hattı 4 ay diğer hattı kullanmayı düşünüyorum, nfc çalışır mı, cevaplarsanız sevinirim..
Üst Alt