Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aero whatsapp ve aero instagram gibi apk uygulamalı kullanıyorum zaten ama bu sefer telefonun kilidini açtım başka rom attım şimdi tekrar onları yüklersem hacklenme ihtimalim var mı bankalarımın boşaltılması kameranın falan uzaktan erişilmesi gibi. bootloader kilidi bunları yapmalarını...
redmi note 12 pro 5g için adım adım nasıl rom kurabilirim imeiler gitmeden? hangi kilitleri falan açmam lazım hangi programlar gerek böyle bir konu var mı? teşekkürler
Telefon yurtdışı redmi note 12 pro çin versiyon, buna global rom yüklemişler ama güncelleme gelmiyor. Şu anda telefonda 14.0.3.2 SMOMIXN versiyon kurulu ve nfc çalışmıyor. Telefonun arkasında yazan kağıttaki imeiler ile telefon ayarlarında yazan imeiler aynı, e devletten bakınca kayıt bulunamadı...
Telefona format attım imei gitmemiş yıldız kare 06 yapınca gözüküyor e devlette de üstüme aynı imei kayıtlı gözüküyor lakin e devlette eski kullandığım numara var ben şimdi onu yeni taktığım hattın numarasıyla değiştirdim şebeke sorunum düzelir mi yoksa telefondan da bir şeyler yapmak lazım mı...
Çin versiyon alırsam ne gibi eksilerim olur, google playe erişebilir miyim? Yoksa illa ki custom rom ile global rom atmak mı gerekir.. 4 ay 1. hattı 4 ay diğer hattı kullanmayı düşünüyorum, nfc çalışır mı, cevaplarsanız sevinirim..