Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar poco m3 telefonum var kilit açık güncelleme esnasında telefon çöktü mi flash ile rom atmaya çalıştığımda 19. sn de erorr veriyor wirite time out hatası recovery ile yüklemeye çalıştığımda da twrp ekranında dokunmatik çalışmıyor lütfen yardımcı olun. teşekkürler
Merhabalar cihazıma IMEI atmam gerekiyor bunu dft pro olmadan atabilirmisin ve ya uygun bir ücret karşılığında uzaktan atabilecek varmı model numarası M2103K19C daha önce IMEI attırmıştım ama gitti şimdide üniversitedeki atabilecek kimse yok 1 2 yer var onlarda çok uçuk fiyat söylüyorlar lütfen...
merhabalar telefonum redmi note 8 pro güncellemeden sonra ön kameram açılmıyor ve kamera hatası veriyor. donanımsal bir arıza yaşatacak bir şey yaşamadım birçok yeni rom yükledim v12 v11 v10 gibi ama hiçbir rom bunu düzeltemedi lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
Merhabalar benim telfonumda twrp ve root var ımeı dolayısı ile yeni gelen hiçbir güncellemeyi yapamıyorum twrp ekranına atıyor günceleme esnasında twrp yi kaldırmak istiyorum bunu yaparken de verilerinin silinmesini istemiyorum ondan dolayı fastboot ile Rom atmak istemiyorum twrp ekranında...