Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esas android 10 ne zaman gelecek o önemli... Çünkü bir de android 10 ile miui 11 senkronizasyon aksiyonları yaşayacağız daha... Zaten o yüzden güncelleme yükleme yapmıyorum.
Hayırlı olsun hepimiz için inşallah. Ben şu an çok memnunum telefondan, o yüzden android versiyonu değişmeden 11 e geçmeyi düşünmüyorum. Kendi kendine indirip kurmaz değil mi?
Yukarıda olduğu gibi herkes kullandığı markayı över öne çıkarır. Bu bağlamda sorunuzun cevabı kendi deneyimlerinizde saklıdır. Ben one plus elime almam arayüz konusunda hiç bir gelişim sözkonusu değil. O yüzden bu sorunun cevabı deneyim ve beklentilerinizdir...
Hocam, yardım kısmına açılıyor genelde böyle konular, baktım ama orada göremedim. Sonra genele bakınca herkesin kendi telefon modeline göre açtığını gördüm. Olması gerektiği yerde olsaydı konular ben de açma gereği duymazdım. Yine de uyarınız için teşekkürler...
Arkadaşlar mi8 telefonumda sistem uygulamaları güncelleme sorunu yaşıyorum. Şu anda güncelleme var ancak güncelle dediğimde guncellenemedi uyarısı veriyor. Bilgisi olan varmı bu konuda...
1566988204
Herkeste aynı sorun mevcut sanırım...