Baroone kullanıcısının son içeriği

1. Baroone

Sohbet Mitsubishi Elektrik Klima

Arkadaşlar kolay gelsin. 60 metrekare için msz-gf71 klima almayı düşünüyorum. 10500 TL fiyat verdiler 9 taksit. Önerir misiniz yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. Baroone

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Esas android 10 ne zaman gelecek o önemli... Çünkü bir de android 10 ile miui 11 senkronizasyon aksiyonları yaşayacağız daha... Zaten o yüzden güncelleme yükleme yapmıyorum.
  3. Baroone

Diğer Mi8 Ailesi Miui 11 Güncelleme Sohbeti

Hemen arkasından...
  4. Baroone

Alakası yok, ancak önce sistem uygulamaları güncellemesinden bir güncelleme geliyor onu yükleyince göründü güncelleme bende de...
  5. Baroone

Bana da geldi ancak android Q olmadığı için indirmeyi düşünmüyorum...
  6. Baroone

Arkadaşlar ben android 10 gelmeden yüklemeyi bile düşünmüyorum, bu kadar ustelemeyin yav :)
  7. Baroone

Hayırlı olsun hepimiz için inşallah. Ben şu an çok memnunum telefondan, o yüzden android versiyonu değişmeden 11 e geçmeyi düşünmüyorum. Kendi kendine indirip kurmaz değil mi?
  8. Baroone

Sohbet Oppo hakkinda

Yukarıda olduğu gibi herkes kullandığı markayı över öne çıkarır. Bu bağlamda sorunuzun cevabı kendi deneyimlerinizde saklıdır. Ben one plus elime almam arayüz konusunda hiç bir gelişim sözkonusu değil. O yüzden bu sorunun cevabı deneyim ve beklentilerinizdir...
  9. Baroone

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Android Q gelmeden miui 11 düşünmediğim için ben problem yapmıyorum. Benim için önemli olan Q.
  10. Baroone

Sohbet hoşçakalın

İnşallah inşallah...
  11. Baroone

Tema JiyanV2 Teması Yayında

Eyvallah üstadım ellerine sağlık...
  12. Baroone

Ne zaman güncelleme üstad...
  13. Baroone

Yardım Mı 8 sistem uygulamaları güncelleme sorunu

Hocam, yardım kısmına açılıyor genelde böyle konular, baktım ama orada göremedim. Sonra genele bakınca herkesin kendi telefon modeline göre açtığını gördüm. Olması gerektiği yerde olsaydı konular ben de açma gereği duymazdım. Yine de uyarınız için teşekkürler...
  14. Baroone

Yardım Mı 8 sistem uygulamaları güncelleme sorunu

Arkadaşlar mi8 telefonumda sistem uygulamaları güncelleme sorunu yaşıyorum. Şu anda güncelleme var ancak güncelle dediğimde guncellenemedi uyarısı veriyor. Bilgisi olan varmı bu konuda... 1566988204 Herkeste aynı sorun mevcut sanırım...
  15. Baroone

Beklemedeyiz hocam...
Üst Alt