Barisprlk kullanıcısının son içeriği

1. Barisprlk

Sohbet Kendi telefonunuzdan çektiğiniz fotoğraflar?

Merhaba iyi akşamlar herkese :). Kendi telefonunuz ile çektiğimiz en iyi fotoğrafları atalım da herkes yararlansın istedim ve bu konuyu açtım. Ben başlıyorum:
  2. Barisprlk

Yardım Rusya'dan Global'e geçme

Merhabalar. Mi 9 Lite cihazımda Rusya rom var ve bildiğim üzere Rusya romda güncellemelere pek önem vermiyormuş Xiaomi. Mi Flash ile global rom'a nasıl geçebilirim? (BL kilidi ile ilgili bir ayar değiştirmedim ilk günkü gibi cihaz.)
  3. Barisprlk

Soru Mi 9 Lite MIUI12 geldi mi?

Merhaba herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Cihazım Mi 9 Lite. Bazı haber kaynaklarında Mi 9 Lite modeline MIUI12 güncellemesinin geldiğini gördüm. Kullananlardan gelen oldu mu acaba?
  4. Barisprlk

Soru Mi 9 Lite Gcam

Arkadaşlar bu mi 9 Lite için stabil bir Gcam sürümü var mı? Şimdiye kadar denediklerimin hepsinde kasma sorunu var ve doğru çalışmıyor.
  5. Barisprlk

Soru Haylou Kulaklıklar

Merhabalar, Xiaomi Haylou GT1 serisinden bir kulaklık almak istiyorum. Ancak bu seride sanırım 3 kulaklık var plus, pro ve sadece gt1 olan. Siz olsaydınız hangisini önerirdiniz?
  6. Barisprlk

Rom Rom kurmalı mıyım?

Arkadaşlar bir kaç hafta önce mi 9 lite aldım ama herkes custom rom gibisinden şeyler kullanın diyor. 1)Gerçekten yararlı mı bu romlar? 2)Artıları eksileri nelerdir? 3)Ve ilk denemede telefonun brick olma ihtimali gibi birşey var mı?
  7. Barisprlk

Soru Telefon fiyatları

Merhabalar. Arkadaşlar bir sorum var şimdi bu sokak aralarındaki telefoncularda falan piyasadan çok daha ucuza satıyorlar. Bunlar güvenilir mi yoksa elbet bir sıkıntısı oluyor mu?
  8. Barisprlk

Soru MIUI 11 güncellemesi sonrası ram

Arkadaşlar cihazım mi 9 Lite MIUI 11 guncelledikten sonra ram kullanımı aşırı derecede arttı. Kullanılabilir ram miktarı 2.5 gibi bir rakam. Normal mi acaba?
  9. Barisprlk

Yardım Güncellemeden sonra grileşen tuş ve efektler

Arkadaşlar MIUI 11.0.1.0 güncellemesini Mi 9 Lite cihazıma yükledikten sonra sanal tuşlar ve ekran parmak izi efekti koyu gri bir renk oldu sanal tuşları kapadım ama ekran parmak izini hala çözemedim ekran kapalıyken falan basınca belli olmuyor. Bunun bir çözümü var mı?
  10. Barisprlk

Soru Mi 9 Lite kılıf tavsiyesi

Başlıktan da anlaşıldığı üzere kullanan kullanmayan kişiler öneride bulunabilir mi?
  11. Barisprlk

Yardım Mi 9 Lite Ram Kullanımı

Arkadaşlar merhaba , Mi 9 Lite kullanıyorum gün içerisinde telefonun ram kullanımı resimde gösterilen şekilde. Bazen 4GB da oluyor boşta olan ram ama güç tasarrufuna aldığımdan beri daha çok ram kullanıyor normal mi veya sizin cihazlarınızda ortalama kaç GB ram kullanıyor?
  12. Barisprlk

Anket Mi 9 Lite vs Redmi Note 9S

Merhabalar.Yaklaşık 5 gün önce Mi 9 Lite aldım performans açısından da oldukça memnunum ancak Note 9S de de Antutu sonuçları arasında ciddi fark var? Tabi Mi 9 Lite de bazı şeylerde önde ama siz olsanız hangisini seçerdiniz?
  13. Barisprlk

Yardım Mi 9 Lite Ekran Süresi

Selamlar, telefonumu gece boyunca hiç kullanmadığım halde ekran süresi böyle. Acaba normal midir? Yoksa parmak izi ile bir ilgisi var mı?
  14. Barisprlk

Yardım Mi 9 Lite güncellemeli miyim?

Merhaba öncelikle dört gün önce bir mi 9 Lite aldım ancak forumda ve başka forumlarda yazan bilgilere göre MIUI 11 de ciddi batarya sıkıntıları varmış. Sizce güncellemeli miyim?
Üst Alt