bariskaann kullanıcısının son içeriği

1. bariskaann

Soru Mi 9T AOSP Romlarda Fod(Parmak İzi Animasyonu) Değiştirme

Forumda buna benzer bir şey görmüştüm fakat şuan bulamıyorum. Pe+ kullanıyorum fod'u değiştirme şansım yok mu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. bariskaann

Rom [Android 11] ArrowOS (UNOFFİCİAL)

Kurulum -Twrp'yi açın -Wipe -> sytem, cache, ART cache ve data yapın -Romu flashlayın -Gapps, magisk yükleyin (isteğe bağlı) -Format data yapın -Cihazı başlatın İLK ANDROİD 11 SÜRÜMÜDÜR! Sorunlar -Selinux is permessive -Cast wifi'da çalışmıyor -NFC çalışmıyor -Twrp android 11 erken aşamada...
  3. bariskaann

Rom Mi9T/K20 Pixel Experience Android-10(MIUI12)

Pixel Experience AOSP tabanlı saf android içeren stabil bir romdur. Şarj ve hız konusunda en hızlı romlardandır. Romun içinde GApps dahildir ekstradan kurmanıza gerek yok. Kurmadan önce cihazınında MIUI 12 (Android10) olmalıdır eğer yoksa FİRMWARE yüklemesi yapmalısınız. KURULUM -Stock MIUI...
  4. bariskaann

Soru Custom Rom ve Magisk

Custom rom yüklüyken magiski ve haliyle rootu kaldırmak sorun yaratır mı? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. bariskaann

Yardım Miui 12 android 10 pixel experince rom

Mi 9t cihazıma pixel experince rom yüklemek istiyorum. Romun çok sade hızlı ve batarya ömrü bakımından kullanışlı olduğunu duydum. Sizce bu bilgiler doğru mudur ve bu romu yüklemem için bir yönerge video vs var mı? Forumda aradım fakat bulamadım Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt