barisdulger kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 8 lite whatsapp bildirimleri

Bunun bı sorun olduğunu düşünmüyorum kardesim MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. B

Yardım Kontrast Ayarı

hocam postuna denk geldım bana sormustun,bence en ıyısı sen fabrıka ayarlarına gerı dondur sonra tekrar attıgım ayarları yap.
  3. B

Yardım Mİ 8 lite çözünürlük ve renk problemi

Buyur hocam bu şekilde MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Hocam ayarlardan kontrast ayarını değiştir bi dene MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Teşekkürler hocam :) MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Anladım hocam cidden telefondan soğuyordum çevremde de kullanan yok deneyemedim çok yere sordum insanların verecek bi cevabi da olmadı en azından kullanan insanlardan bunları duymak güzel demekki servise göndermeye gerek yokmus teşekkür ettim. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Hocam içime su serptin evet görüntüye çok dikkatli bakıldığında güneşte bi değişme oluyor demekki bunda bi sorun yokmuş teşekkür ederim. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Merhabalar Telefonu alalı 2 hafta oldu düşme herhangı bırsey tek darbe bıle almadı fakat cıdden sinirimi bozan ve takıntı haline getirdiğim bi olay var tek bende mi merak ediyorum. Hocam telefonun ekranı otomatik parlaktıkta ve kontrast değerleri ise öncelike otomatik konstrast seceneğinde...
Üst Alt