Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. x3 pro telefonu yeni aldım ve açar açmaz 12.5.1 güncellemesi geldi, kurdum. Yalnız multitasking ekranında uygulamaları kaydırmayı dikey şekline getiremiyorum. Babamda Mi note 10 lite var onda oluyor aynı adımları takip ediyorum ama x3 pro'da öyle bi sekme yok.. teşekkür ederim
iyi günler. önceden mi note 10 lite cihazımla netflix'i hd izlerken birden bugün filmin görüntü kalitesinin çok kötü olduğunu farkettim. Yürütme özelliklerine baktım ve max desteklenen SD yazıyor. Nasıl düzeltebilirim? Led ve hdr bi telefonda sd çözünürlükte izlemek çok ilginç L1 sertifika da...
apkmirror'dan da başka sitelerden de indirdim olmadı demek ki onlar da cracksizmiş. Peki vu crackli apk'yı bulabileceğim bir yer var mıdır? teşekkür ederim
Bana da aynısı oldu, notify'ı yeni cihazla eşleştir diyip sonra sildim. Sonra mi fit'e girip eşleşmeyi sonlandırıp tekrar eşleştirdim. Sonra eski sürümü geri yükledi düzeldi fakat yeni sürümü yüklemedi. Belki sorunu çözmüşsündür bilemiyorum ama ben gibi bu sorunla karşılaşanlar olursa çözüm olur..