barisbozan kullanıcısının son içeriği

1. barisbozan

Yardım Mi 9 t rom atamıyorum hatalar bunlar

Arkadaşlar çocuklar telefon ne yapmışsa cihaz devamlı recovery atıp duruyor bende cihazı sıfırladım twrp uçtu bende twrp tekrar kurdum 5 adet farklı romda indir rom yukleniyor cihaz kapanıp tekrar recovery açılıyor ne yaptıysam hangi romu kurduysam olmuyor miflash yapayım fasboot aldım atayım...
  2. barisbozan

Soru Rom önerisi vede Google den kurtulmak istiyorum

Mrb mi Türkiye forum ailesi bootladir kilidini açtım şimdi googleden kurtulmak istiyorum vede bir sıkıntım da var telefon pugb mobil ve rise of king oynarken isinmam var acaba roomdanmi kaynaklı bilemiyorum yani telefon iyi ama ısınma oylayi canımı sıkıyor telefon okadar çok isiniyorki...
  3. barisbozan

Soru Fastboot olmadan rom degistirme yapılabilirmi?

Mrb forum Türkiye ailesi benim bir sorum var yeni cihaz aldım vede Google rehber ve SMS kullaniyor en nefret ettiğim yazılım galiba eea diye geçiyor Yannis değilsem sizler daha bilirsiniz vede kilit aktif ettim bana 15 Gün verdi sıkıcı bir durum ben direk fastboot moduna almadan kilit kapalıyken...
  4. barisbozan

Yardım 4. 5g sorunu

Mrb Türkiye forum ailesi ben 4.5g kullanamıyorum farklı telefona sim takıyorum geliyor ama mi 9 se kullanıyorum h+ dan başka çekmiyor arda bir bir kaç saniyeye geliyor sonra gidiyor telefon Twrp yüklü mi 11 yüklü pugb oynumuyprum ping yüzünden oyun oynuyamıyorum turkcell kullanıyorum sim 4.5g...
  5. barisbozan

Yardım Mi 9 se fastboot düştü

Herkese hayırlı oruclar dilerim n yeni cihaz aldim twrp yuklerken hata yaptim fastboot düştü cihaz 3 farklı seçeneklerle twrp atmaya calistim hepsi hata verdi resimleri yukluyorum yardımcı olurmusunuz bu oructa telefonsuz kaldim tskler simdiden
  6. barisbozan

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Birde ben alayım madalya sayın yöneticim
  7. barisbozan

Soru Call Of Duty Mobile Oyundan Atma Sorunu

Arkadaşlar ben sorunların hepsini yaşadım vede sorunun roomdan olduğunu dün çözdüm eea global bir çok room denedim sonunda mi room da sorunların hepsini çözdüm eyer oynuyorsanız mi room kurun
  8. barisbozan

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Hocam siz twrp yüklüyse hafıza kartına yoksa USB indirdiğiniz room ve TWRP-3.3.1-21 bu sürümü indirip link StackPath Onuda hafıza kartına veya usb atın vede twrp önce indirdigin twrp son sürümü install bölümde img. Olarak gunceleyip sonrada recewery rebot diyip twrp tekradan başladın format data...
  9. barisbozan

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Avrupa Kararlı MIUI11 V11.0.3.0.QFKEUXM

Bende twrp yükleme hatası alıyorum yardım ececek birileri varmı acaba ..
  10. barisbozan

Yardım Mi 9 t Pro 8 GB 128 versiyon rom sorunu..

Yok mu kimse yardım edecek biri...
  11. barisbozan

Peki ne yapmam lazım rom atabilir miyim benimde kafam karıştı ha ne yapayım anlamadım ki bric falan yaparım deye korkuyorum rom atmayada kortum biri bana yardım edebilirmi acaba...
  12. barisbozan

Peki hocam k20 Pro mu iyi yoksa mi 9 t Pro mu iyi fark yok gibi kafam karıştı vede buna hangi rom atarsam beynindüzelir yardımcı olurmusun uz
  13. barisbozan

Peki nasıl öirenecem resimde gördüğünüz gibi 8 GB yazıyor
  14. barisbozan

Mrb mi ailesi herkese hayırlı günler iyi kazançlar dilerim bende 3 gün oldu telefonu alalı romda ota güncelleme almıyor vede ota paket yükle işlemide olmadı zaten rom eski versiyonda kalmış vede 8 GB rem var bu cihazda bana Fastboot link ata bilecek biri var k vede telefona uygun son güncelleme...
  15. barisbozan

Soru Mi9 t pro anlamadığım bir sorun ciddimi sizce

https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700361 Burdaki sürümü indiriyorum umarım olurr
Üst Alt