Baris199251 kullanıcısının son içeriği

1. Baris199251

Arıyorum acil

Mi 9T Pro icin miuipro 21.6.3 sürümünü arıyorum elinde yedeklerinde biyerde olan varsa rica etsem link atabilirmi
  2. Baris199251

Harika kilit ekrani

Selamünaleyküm forumdașlar yeni bir tema buldum ister sadece kilit ekranini kullanin ister komple temayi kullanabilirsiniz. Benim hoşuma giden sadece kilit ekranı oldu. Bol özelleştirmeli. Sayin hocalarimdan da Türkçe çeviri yaparlarsa cok daha iyi olucak tir.
  3. Baris199251

Tema Kilit ekranı tema

Cok güzel bir kilit ekranı tavsiye ederim herkese güle güle kullanın. Sayin üstadlardan Türkçe çeviri olursa tadindan yenmez gibi duruyor şimdiden teşekkürler
  4. Baris199251

Tema Yeni saat widget v11 v12

Yeni widget ile geldim güle güle kullanın Alıntıdır (miuihelps new grubu) Miui11-Miui12 uyumlu Custom rom kullananlar örn:eu,masik, mi room vs. Temalardan içeri aktarın masa üstünde widgetlara gelip saat widgetlarinda en son kısımda bulabilirsiniz bilemeyenler için. Türkçe çeviri yapılmıştır...
  5. Baris199251

Tema Saat+hava+adım sayar+müzik çalar widgeti

Begeneceginiz güzel bir widget paylaşıyorum Alıntı :telegram miui helps grubu Miui12 uyumludur Miui11 de denenmemistir. Deneyenler yorumda bildirirse güzel olur
  6. Baris199251

Satıldı Mİ9T PRO

İhtiyaçtan cihazimi satıyorum memnun olmadığımdan dolayı değildir belirtmek isterim. -6/64 kırmızı renktir. -0 bir cihaz neyse buda odur hicbir yerinde deforme, çizik, ezik, vuruk yoktur. -sim slotlarindan sadece 1 tanesi kullanıldı. -kutu orjinal sarj aleti hepsi mevcuttur. -Adaptör hiç...
  7. Baris199251

Yardım Miui 11 Cod mobile sorunu

oyunun grafik ayarlarindan grafik kalitesini orta, kare hizini maximuma çekip birde öyle deneyin
  8. Baris199251

Yardım Miui 11 Cod mobile sorunu

mi9t prodada ayni sorun mevcut sanirim android Q ile tam adapte çalışmıyor olabilir.
  9. Baris199251

Rom RevOS Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro 20.1.31_v11

camera apk sini atabilirmisiniz bi bakalım
  10. Baris199251

Yardım Miui 11 MiRoom 9.10.31 Sorunlarım

Kameradan galeriye geçiş sorunu bütün romlarda mevcut şuan sizlik bir durum degil Hocam
  11. Baris199251

Sohbet mi9t pro ile p30

9tpro kullanan biri olarak gündüz çekimleri gayet başarılı ön kameranın.
  12. Baris199251

İnceleme Xiaomi Redmi Note 8 Pro Ayrıntılı İnceleme

Elinize sağlık hocam merak eden arkadaşlara cok detaylı bir yazı olmuş clap~~clap~~
  13. Baris199251

MIUI 11 MIUI 11 Güncellemede 1 Phase sonrası

Bence bukadar karamsar veya olumsuz düşünmeye gerek yok. Illaki verilen bir tarihte güncelleme gelmek zorunda değildir. Bir eksiklik, bir yanlışlık, bir olumsuzluk vs başka nedenler olmuş olup güncellemeler aksamis olabilir. Başka bir cihaz için tam tarihte verilmiştir, hata yoktur stabil dir...
  14. Baris199251

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Elinize sağlık şimdiden
Üst Alt