baranselona kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

evet kontrol edin gelmiştir belki.
  2. B

Bu whatsapp bildirimlerinde ne güzel aşağı çekince cevap veriliyordu... şimdi miui 10 gübü yapmışlar yine ya 2 parmakla çekilecek ya da oka tıklayacaz... İnşallah en kısa sürede düzelir ...
  3. B

ilk açılışta öyle oluyor her güncellemede 1 2 saate ya da kullanımınıza göre 1 2 güne normale dönüyor.
  4. B

Nasıl yüklediniz ? Bu resimdeki hata geliyor.
  5. B

Rom dahili test kullanıcıları içindir diyor.
  6. B

MIUI 12.5 Miui 12.5 guncellemesi ve gozume batanlar

Belki, ayarlar - bildirimler - bildirim çubuğu - buradan seçenek değiştirince sonuç alınabilir.
  7. B

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJGMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

ayarlar - ana ekran - ana ekran- google discover
  8. B

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJGMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Aynen, tr romluydu telefon güncelleme geç gelir vs diye bu global roma geçtim. Kilit milit hiç bir şey açmadım önce eski bilgisayarımda denedim 1 saat yükledi sonra iptal etti, ona rağmen telefon normal açıldı sonra düzgün hızlı bir laptopta yapınca düzgünce yükledi sorunsuz geçti.
  9. B

apkmirror dan poco launcher ın en son sürümünü yükleyin. güvenlik- optimizasyon yapın. bunları yaptıktan sonra kapatıp açınca düzelmesi lazım . Bizde 2 tane var ekran panel farklı yani farklı üretimler Android 11 güncellemesi ile bu ayarları yaptıktan sonra google discover i de kapattıktan...
  10. B

Ben geçtim BL kilidini vs hiçbirşeyi de açmadım, xiaomitool v2 mi neydi bir program var anlatmışlar tertemiz geçtim, ilk birkaç gün biraz ağır çalıştı telefon sonra kaç haftadır sorunsuz kullanıyorum. Uygulama kasası gidip yerine google discover geliyor onu kapatınca daha da hızlı oluyor tel...
  11. B

android 10 iken farklı sürüm android 11 e geçildiği için farklı.
  12. B

alt bar gelmiş ama düzgün çalışmıyor görsel olarak sıkıntılı altta çizginin altı bir siyah olıyor bir beyaz. çektiğimiz resmi düzenleme ekranı detaylandırılmış güzel olmuş sıcaklık vs eklenmiş. ana ekranda soldan aşağı çekince bildirim, sağdan çekince bildirim merkezi açılıyor eskiden...
  13. B

Yardım Poco X3 NFC TR Rom'dan EU rom'a

bir sorun olmadı, eli yüzü düzgün bir laptopla atabilirsiniz gayet basit bir işlem 1 saat civarı sürüyor zaten.
  14. B

Yardım Poco X3 NFC TR Rom'dan EU rom'a

Telefonun ilk güncellemelerinde 1 er gün arayla romlar yayınlanmış sonra 3 sonra 10 oldu yani gün geçtikçe , telefon eskidikçe yan romlara güncelleme biraz gecikecek gibi hele tr rom beni daha da korkuttu, ondan dolayı toolv2 ile global rom a geçtim bl kilidi vs hiç bir şey ellemeden.
  15. B

MIUI 12 POCO X3 NFC - Global Kararlı Rom V12.0.9.0.QJGMIXM İndirme Bağlantıları

Ben de tr romdan gümcelleme gecikmeleri yaşamamak için BL kilidini açmadan toolv2 ile geçtim. Uygulama Kasası yerine google discover koyulmuş fakat uygulama kasası daha kullanışlı aktif etmenin bir yolu var mıdır ?
Üst Alt