baranselona kullanıcısının son içeriği

1. B

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Aynen bende 2 dosyada da beta test diyor.
  2. B

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Şimdi bunu güncelleyici paketi olarak yükleyebilmek için recovery dosyasını(1.7gb) mı indirmemiz gerekiyor. Yoksa ota(500-600 mb olan) dosyasını mı? 1573476232 Ota dosyası ile güncelleme yapmak istediğimde beta programı vs diyor ilk mesajlarda arkadaşın söylediği ekran geliyor.
  3. B

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.3.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

i̇ndir instagram 51.0.0.20.85 ücretsiz (android) 1560835912 Yanlış hatırlamıyorsam buradan indirmiştim. Yükledikten sonra play store dan ve uygulamanın kendi içinden otomatik güncellemeyi kapatın. Yoksa otomatik güncellenir ve sürekli yeniden yüklemeye çalışırsınız.
  4. B

Bende android 9 a geçtim instagramda en ufak gelişme yok özellikle 51.20.85 sürümü ile son sürümü karşılaştırınca fark net ortaya çıkıyor... Bende bu yüzden 51 ...85 sürümünü kullanmaya devam ediyorum. Çözenler nasıl çözdüğünü anlatırsa bizde yatarlanalım. Son sürüm instagram ile çektiğim...
  5. B

Neyi düzelmiş instagramın videolar hala donuyor hikayeler hala yakınlaştırılmış.
  6. B

Soru Sosyal Medya proqramlarının Xiaomi düşmanlığı

Peki bu sorum xiaomi ye nasıl bildirilecek? bu konuda forum yetkilileri birşeyler yapmalı diye düşünüyorum, sonuçta hatırladığım kadarıyla MIUI 11 testlerine katılan dahi var. Bir şekilde bu konuda xiaomi ninde birşeyler yapması lazım, sonuçta android aynı android instagram aynı instagram...
  7. B

Bildirim simgelerinde herhangi bir değişiklik yok. Karanlık mod gelmiş fakat örn whatsapp tan mesaj geldiğinde hızlı cevaptan cevaplarken yazılar üstüste geliyor o yüzden şimdilik kullanışsız geldi bana, düzeldiğinde kullanılır.
  8. B

İlk izlenim olarak Uyandırmak için kaldır geri gelmiş çok iyi olmuş ayrıca performansta bir hızlanma var gibi. 1558533053 Karanlık mod gelmiş 1558533231 İngilizce olan yerler türkçeye döndürülmüş
  9. B

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Play store dan app vault ( uygulama kasası) son sürüme güncelleyince 10.3 teki ana ekran geçiş hataları çözülmüş görünüyor.
  10. B

Ekran görüntüsünü attım hocam adı başka birşey olarak mı geçiyor acaba..
  11. B

Hocam sizin yazınızdan sonra bende merak ettim geliştirici seçeneklerinde de bulamadım.
  12. B

Yardım Redmi Note 6 Pro Donma Kasma

Bu donma kasma diye söylediğiniz eğer telefonu tam ekran kullanıyorsanız ve uygulama kasası açık durumunda olan kasmaysa 2 çözümü var 1- tam ekran hareketleriyle kullanmak yerine normal sanal tuşlarla kullanmak. 2- ana ekrana basılı tutup ordan ayarlara girerek uygulama kasasını pasif yapmak...
  13. B

Yardım Redmi note 6 pro yüz tanıma sorunu

Telefonun sizi daha iyi görebildiği ışıklı bir ortamda yüzünüzü tekrar tanıtın daha iyi sonuçlar alacaksınız.
  14. B

Resimdek gibi AI aktif olarak çekim yapmalısınız.
Üst Alt