Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi bunu güncelleyici paketi olarak yükleyebilmek için recovery dosyasını(1.7gb) mı indirmemiz gerekiyor. Yoksa ota(500-600 mb olan) dosyasını mı?
1573476232
Ota dosyası ile güncelleme yapmak istediğimde beta programı vs diyor ilk mesajlarda arkadaşın söylediği ekran geliyor.
i̇ndir instagram 51.0.0.20.85 ücretsiz (android)
1560835912
Yanlış hatırlamıyorsam buradan indirmiştim. Yükledikten sonra play store dan ve uygulamanın kendi içinden otomatik güncellemeyi kapatın. Yoksa otomatik güncellenir ve sürekli yeniden yüklemeye çalışırsınız.
Bende android 9 a geçtim instagramda en ufak gelişme yok özellikle 51.20.85 sürümü ile son sürümü karşılaştırınca fark net ortaya çıkıyor... Bende bu yüzden 51 ...85 sürümünü kullanmaya devam ediyorum. Çözenler nasıl çözdüğünü anlatırsa bizde yatarlanalım. Son sürüm instagram ile çektiğim...
Peki bu sorum xiaomi ye nasıl bildirilecek? bu konuda forum yetkilileri birşeyler yapmalı diye düşünüyorum, sonuçta hatırladığım kadarıyla MIUI 11 testlerine katılan dahi var. Bir şekilde bu konuda xiaomi ninde birşeyler yapması lazım, sonuçta android aynı android instagram aynı instagram...
Bildirim simgelerinde herhangi bir değişiklik yok. Karanlık mod gelmiş fakat örn whatsapp tan mesaj geldiğinde hızlı cevaptan cevaplarken yazılar üstüste geliyor o yüzden şimdilik kullanışsız geldi bana, düzeldiğinde kullanılır.
İlk izlenim olarak Uyandırmak için kaldır geri gelmiş çok iyi olmuş ayrıca performansta bir hızlanma var gibi.
1558533053
Karanlık mod gelmiş
1558533231
İngilizce olan yerler türkçeye döndürülmüş
Bu donma kasma diye söylediğiniz eğer telefonu tam ekran kullanıyorsanız ve uygulama kasası açık durumunda olan kasmaysa 2 çözümü var
1- tam ekran hareketleriyle kullanmak yerine normal sanal tuşlarla kullanmak.
2- ana ekrana basılı tutup ordan ayarlara girerek uygulama kasasını pasif yapmak...