Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu whatsapp bildirimlerinde ne güzel aşağı çekince cevap veriliyordu... şimdi miui 10 gübü yapmışlar yine ya 2 parmakla çekilecek ya da oka tıklayacaz... İnşallah en kısa sürede düzelir ...
Aynen, tr romluydu telefon güncelleme geç gelir vs diye bu global roma geçtim. Kilit milit hiç bir şey açmadım önce eski bilgisayarımda denedim 1 saat yükledi sonra iptal etti, ona rağmen telefon normal açıldı sonra düzgün hızlı bir laptopta yapınca düzgünce yükledi sorunsuz geçti.
apkmirror dan poco launcher ın en son sürümünü yükleyin.
güvenlik- optimizasyon yapın.
bunları yaptıktan sonra kapatıp açınca düzelmesi lazım . Bizde 2 tane var ekran panel farklı yani farklı üretimler Android 11 güncellemesi ile bu ayarları yaptıktan sonra google discover i de kapattıktan...
Ben geçtim BL kilidini vs hiçbirşeyi de açmadım, xiaomitool v2 mi neydi bir program var anlatmışlar tertemiz geçtim, ilk birkaç gün biraz ağır çalıştı telefon sonra kaç haftadır sorunsuz kullanıyorum. Uygulama kasası gidip yerine google discover geliyor onu kapatınca daha da hızlı oluyor tel...
alt bar gelmiş ama düzgün çalışmıyor görsel olarak sıkıntılı altta çizginin altı bir siyah olıyor bir beyaz.
çektiğimiz resmi düzenleme ekranı detaylandırılmış güzel olmuş sıcaklık vs eklenmiş.
ana ekranda soldan aşağı çekince bildirim, sağdan çekince bildirim merkezi açılıyor eskiden...
Telefonun ilk güncellemelerinde 1 er gün arayla romlar yayınlanmış sonra 3 sonra 10 oldu yani gün geçtikçe , telefon eskidikçe yan romlara güncelleme biraz gecikecek gibi hele tr rom beni daha da korkuttu, ondan dolayı toolv2 ile global rom a geçtim bl kilidi vs hiç bir şey ellemeden.
Ben de tr romdan gümcelleme gecikmeleri yaşamamak için BL kilidini açmadan toolv2 ile geçtim. Uygulama Kasası yerine google discover koyulmuş fakat uygulama kasası daha kullanışlı aktif etmenin bir yolu var mıdır ?