baranozogul kullanıcısının son içeriği

1. baranozogul

Yardım Redmi Note 8 Pro kullanılabilir ram çok az

Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. 6GB Ram'im var normalde, ama kullanılabilir ram 1,8 olarak gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. baranozogul

Yardım Cihazıma root nasıl atarım?

Dostlar merhabalar daha önceden tek başıma cihazıma root atmayı denedim brick oldu sonradan açtırdım. Tekrardan root atmak istiyorum ama brick olmasını istemiyorum olursa benim için çok çok kötü olur bir daha uğramaşayız. Cihazım Xiaomi Redmi Note 8 Pro, MIUI Sürümüm MIUI Global 12.0.5 Kararlı...
  3. baranozogul

Yardım Xiaomi telefonuma nasıl root atabilirim

Merhaba dosltarım, benim redmi note 8 pro'm var root atmaya çok ihtiyacım var. Daha önce atmayı denedim root atmayı brick oldu hatta değişik bir brick oldu brick açmak için xiaomi flash toola bile bağlayamıyordum yaklaşık 4 5 ay uğraştım açamadım 2 ayda telefoncularda dolaştım anca bir telefoncu...
  4. baranozogul

Yardım Redmi Note 8 Pro cihazıma mi flash ile rom atamıyorum

Telefonum brick oldu rom atmaya çalışıyorum ve ss deki gibi error alıyorum
  5. baranozogul

Çözüldü Merhaba Redmi Note 8 Pro Cihazım Brick Oldu

Merhaba bootloader kilidi açık olan redmi note 8 cihazım birck oldu. redmi yazısı gelip gidiyor. Fastboota giriş yapabiliyorum. Ancak recovery moduna girişim yok. Ayrıca power tuşuna basılı tuttuğum zaman sytsem has been destroyed yazısı geliyor. Beyler yardım yoksa peder mahvedecek. :(
Üst Alt