baranlabile kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 10 pro bildirim görünümü

Merhabalar. Bir süredir kullandığım redmi note 7 cihazımdan redmi note 10'a geçtim. geçerken mi taşıyıcı kullandığım için tüm ayarları alarak geçti. ama şu an bildirimler hiç hoş gelmiyor göze. 10 proya taşımadan önce bildirimler daha sakin şekilde geliyordu göze. şimdi solunda uygulamanın...
  2. B

Yardım İki farklı cihazda yaşadığım whatsapp sorunu

arkadaşlar merhaba. ben 4 yıldır xiaomi redmi note 7 kullanıyorum ve geçtiğimiz günlerde de redmi note 10 pro almıştım. 7de çok fazla dosya olduğu için üşeniyordum ve 10 a geçmiyordum. ama dün gece aniden yaşadığım değişik bir problem nedeniyle 10 a geçmek zorunda kaldım. problemden bahsedeyim...
  3. B

Yardım Xiaomi Redmi Note 7 Pil Kullanımındaki DİĞER kısmı

ağustos 2019'da remdi ntoe 7 aldım. Bataryası bildiğiniz gibi 4000 mAh. bu süreç içerisinde en fazla 10 saat en az 6 saat ve ortalama 7.5 saat ekran süresi aldım. 3 gündür şehir değiştirdim ve o günden beri 3-4 saat ekran süresi alıyorum. Bu 3 günde telefondaki tek değişiklik şebeke durumu oldu...
  4. B

Soru 10.3.9 güncellemesi

internette gördüm de.bizde neden yok? güvenlice indirebilir miyi ya da ne zaman gelir?
  5. B

Yardım şarjın çok az gittiğini düşnüyorum

teşekkürkler değerli yorumun için fakat ben analizledim karşılaştırdım soruşturdum ve çevremdeki örneklere göre attım bu gönderiyi.siz de beni yanlış anladınız...
  6. B

Yardım Pilden duyduğum rahatsızlık.REDMI NOTE 7

hayır maalesef gerekli cevaplar verilmedi hocam. herkes 3-5 alıp şükret dediler bana.benim asıl sorunum neden aynı cihaz aynı sürüm aynı programlar ama aradaki pil farkı 1566479867 düzenleme:sıfırlama işe yarar mı ?
  7. B

Yardım Pilden duyduğum rahatsızlık.REDMI NOTE 7

arkadaşlar şarjım çevremdkilere göre çok az gidiyor.4k mah ve sıfır oyun oynamama rağmen. hepsiburadanın kendi mağazasından aldım. NELER YAPMALIYIM NASIL ÇÖZEBİLİRİM? oyun oynamama rağmen arada ısınmalar da oluyor ve böyle.lütfen kimse bana gelip süren çok zaten demesin.aynı telefon başkasında...
  8. B

arkadaşlar benim anlamadığım bu.bakın arkadaşımın telefonu o da benle aynı zamanda aldı.farkımız ne? dün bir çok uygulama sildim telefonu optimize ettim temizledim halen 8 alıyorum.ve dert yandığım yoğun kullanımda bile değilim
  9. B

YA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM ARKADAŞ 8 SAATLE %30 A GELMİŞ BEN NASIL %5 E GELİYORUM
  10. B

peki bu genel 4000 mah olayı mı? acaba poco falan da böylemidir? ben iphone5 ten geçtim çok kötü batryalıydı.hiçbir şey anlamıyorum
  11. B

hocam sağ olun. kafamı karıştıran sözlüklerde ve mağazalarda yoğun kullanımla 1-1.5 gün gittiğinin söylenmesiydi
  12. B

öncelikle özür dilerim forumda yeniyim ve bilmiyordum nir daha olmaz 1566126121 şunu demek istiyorum bence de normal denebilir fakat bu yoğun kullanımda 1/1.5 gün götürenler ne alaka? 4 bin mah ve hızlı gidiyor gibi
  13. B

arkadaşlar şarjım çevremdkilere göre çok az gidiyor.4k mah ve sıfır oyun oynamama rağmen. hepsiburadanın kendi mağazasından aldım. NELER YAPMALIYIM NASIL ÇÖZEBİLİRİM? oyun oynamama rağmen arada ısınmalar da oluyor ve böyle.lütfen kimse bana gelip süren çok zaten demesin.aynı telefon başkasında...
Üst Alt