Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, bu aslında bi problem değil ama merak ediyorum. Telefonun ekranı arada bi beyazlayıp tekrar eski haline dönüyor. Özellikle güneş altında çok oluyor. Neden?
Merhabalar, 2 aydır Earbuds kulaklıkları kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı görmedim fakat bugün iki kulaklığı eşleştirmek istediğimde garip bi şekilde eşleşmediler, ayrı ayrı bağlandılar ve sesler ya sağdan yada soldan geliyordu. Ne yapmam gerekiyor?
Anladığım kadarıyla herhangi bir engelleme yolu yok aslına bakılırsa çok da problem değil sonuçta kişilere girip boş boş dolaşmıyorum fakat onların orda var olduğunu bilmek rahatsızlık veriyor böyle bir piskopatım bende
Öncelikle merhabalar, telefonumun rehberine fotoğrafta gözüktüğü gibi bazı kayıtlar beliriyor ve silsem de tekrar oraya geliyorlar. Virüs olmadığına eminim bunu engelleyebileceğim herhangi bir ayar var mı? Şimdiden teşekkürler...