Baracuda33 kullanıcısının son içeriği

1. Baracuda33

Yardım 3. Parti Launcher Sanal Tuşları Kapatma

örnek olarak nova launcher yüklediğimde sanal tuşlar devreye giriyor hareketleri kullanamıyorum.. bunun bir çözümü var mı yoksa sanal tuşlar ile mi kullanabiliyoruz
  2. Baracuda33

Yardım Redmi Note 12 Twrp Ve Root

Bu cihaz ile ilgili twrp ve root işlemleri yapılamıyor mu? Bl Kilidini açtım ama root ve twrp ile ilgili bilgi bulamadım
  3. Baracuda33

Soru Mtz Uzantılı Tema Aktarma

Miui 14.0.2 Global sürümde tema aktarma yapılımıyor mu? 23021RAAEG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Baracuda33

Soru Redmi Note 12 ROOT

Konu başlığındaki cihaz ve Roma root işlemleri yapılabiliyor mu
  5. Baracuda33

Yardım Bootloader kilidi süresi arttı

Bende de 190 saate kadar düşmüştü bugun tekrar denedim 500 saate cikmis..ne custom rom kullanabiliyorum nede root..cok sacma seyler olmaya basladi Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Baracuda33

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Bende de durum ayni 500 saat diyor..iyice boku cikti Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Baracuda33

Yardım Bootloader kilidi kaldirma

Simdi de 700 saate çıktı bu nasil istir ya.. Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Baracuda33

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

Global kararlidan global betaya gecmek icin bootloader kilidinin acik olmasina gerek yok hocam..mi flash tool ile beta rom yuklenir Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Baracuda33

Eywallah hocam..cok saçma degilmi ya..redmi note 4 vardi daha once cok kisa surede acilmisti..15-20 gun beklemek skci walla Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Baracuda33

Bu cihaz için kilidi sitesinden kaldirmak icin araci indirip soylenenleri uyguladigimda 400 saat filan bekleme suresinden bahsediyor...bu sorunu cozebilir miyiz yoksa beklemekten baska caremiz yok mu m Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Baracuda33

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Yeniden baslatinca duzelti sagolun hocam..temadan kaynakli mi diyorsunuz Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Baracuda33

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam bildirim panelini indirince şeffaf oldu daha once yoktu bu seffaflik sonradan oldu bi ayari var mi bunun kapatmak icin bulamadim da..karisiyor yazilar bu şekilde Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Baracuda33

Rom Revolution OS - MiUI

Bizim telefona yok mu hocam :) Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Baracuda33

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Gayet basarili Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Baracuda33

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Ben dün denemek icin bu romu kurdum..sim kart okumadi neden yapmis olabilir bilgisi olan var mi Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt