Baracuda33 kullanıcısının son içeriği

1. Baracuda33

Tema HyperOs Fantastik V15

emeğinize sağlık bu arada hocam
  2. Baracuda33

Tema HyperOs Fantastik V15

Kilit ekranı özelleştirme nasıl yapılıyor.. adem hocamın işleri hep on numara eywallah da sevgilim gibi ekranda kalması garip oluyor :P
  3. Baracuda33

Soru Redmi Note 12 alınır mı?

hele ki bnm gibi zırt pırt rom değiştiren biri iseniz bu konuda da hastaysanız angel~~ cihaz hiç bir sorun çıkarmıyor.. uygun Twrp var bir sürü rom var daha ne olsun :))
  4. Baracuda33

Soru Redmi Note 12 alınır mı?

Bnde note 12 kullanıyorum fiyatına göre gayet makul bir cihaz bence.. fiyat ile alakalı bir durum tamamiyle.. tabii ki pro versiyonları daha kalitelidir bunda hem fikiriz..
  5. Baracuda33

Recovery 11T Agate TWRP 3.7.0 A12-13

Uygun recovery yok ki keşşkeee olsa da imeiler gitmez en azından :)
  6. Baracuda33

Madalya Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyet demek özgürlük demektir Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.. [emoji817]. Yılımız kutlu olsun.. 21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Baracuda33

Recovery 11T Agate TWRP 3.7.0 A12-13

@beracan214 hocam son yazılana yani turkay1 hocamın mesajına ne diyorsunuz.. ben deneyecektim şimdi vazgeçtim açıkçası :)
  8. Baracuda33

Rehber Mi 11T ve Mi 11X TWRP Olmadan ROOT Atma

Buna benzer bir yöntemle twrp yükleyebilsek tadından yenmez.. Twrp yükleyebilen var mı bu cihaza ?
  9. Baracuda33

Çözüldü Mi 11t Cihaz Sıfırlama ?

Evet bilgilendirmeler neden gizli yapılıyor onu da anlamış değilim.. sonuçta ücretini veriyorsunuz yaptırıyorsunuz neden gizleniyor.. diğer bir konu bu cihaz neymiş arkadaş ne twrp yükleniyor ne farklı romlar atılabiliyor gına geldi cihazdan yeminle.. tabii ki bu cihazın üstün performansını...
  10. Baracuda33

Mi 11t eu hybrid rom

güncelleme yapılacak mı bu romla.. işleyişi nasıl oluyor biraz bilgi alabilir miyim.. malum 11t ler dimensty işlemci olduğu için eu rom ücretli @ferrari121
  11. Baracuda33

MIUI 14 Redmi Note 12 (4G) [tapas] Türkiye MIUI 14.0.7.0.TMTTRXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

Evet hocam custom rom onlar.. demek istediğim biz neden yapamıyoruz.. nerde eksikliğimiz var
  12. Baracuda33

MIUI 14 Redmi Note 12 (4G) [tapas] Türkiye MIUI 14.0.7.0.TMTTRXM Android 13 Güncelleme Bağlantıları

Paylaşım için teşekkürler.. Türkiye romlarına ne gibi modifikasyonlar uygulayabiliriz.. Bizim romumuza uygun modüller neler var.. bir çok grupda görüyorum örneğin elit rom veya reborn vs.. her türlü kişiselleştirme yapılabiliyor.. bizde neden böyle çalışmalar yok varsa da bilmiyor muyuz..
  13. Baracuda33

Çözüldü Pubg için en stabil rom ?

Bende diom nie bulamıyom.. bnm telefona endo rom yokmuş :)
  14. Baracuda33

Çözüldü Pubg için en stabil rom ?

Endonezya romu hangisi nereden indiriyorsunuz
  15. Baracuda33

Rom Ruby MIUI TN V2.2 Custom Rom

note 12 nin hangi modellerini kapsadığını nerde yazıyor hocam göremedim sitesinde ? tmm buldum hocam sorry :)
Üst Alt