Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hele ki bnm gibi zırt pırt rom değiştiren biri iseniz bu konuda da hastaysanız angel~~ cihaz hiç bir sorun çıkarmıyor.. uygun Twrp var bir sürü rom var daha ne olsun :))
Bnde note 12 kullanıyorum fiyatına göre gayet makul bir cihaz bence.. fiyat ile alakalı bir durum tamamiyle.. tabii ki pro versiyonları daha kalitelidir bunda hem fikiriz..
Cumhuriyet demek özgürlük demektir Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.. [emoji817]. Yılımız kutlu olsun..
21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bilgilendirmeler neden gizli yapılıyor onu da anlamış değilim.. sonuçta ücretini veriyorsunuz yaptırıyorsunuz neden gizleniyor..
diğer bir konu bu cihaz neymiş arkadaş ne twrp yükleniyor ne farklı romlar atılabiliyor gına geldi cihazdan yeminle.. tabii ki bu cihazın üstün performansını...
güncelleme yapılacak mı bu romla.. işleyişi nasıl oluyor biraz bilgi alabilir miyim.. malum 11t ler dimensty işlemci olduğu için eu rom ücretli
@ferrari121
Paylaşım için teşekkürler.. Türkiye romlarına ne gibi modifikasyonlar uygulayabiliriz.. Bizim romumuza uygun modüller neler var.. bir çok grupda görüyorum örneğin elit rom veya reborn vs.. her türlü kişiselleştirme yapılabiliyor.. bizde neden böyle çalışmalar yok varsa da bilmiyor muyuz..