Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
örnek olarak nova launcher yüklediğimde sanal tuşlar devreye giriyor hareketleri kullanamıyorum.. bunun bir çözümü var mı yoksa sanal tuşlar ile mi kullanabiliyoruz
Bende de 190 saate kadar düşmüştü bugun tekrar denedim 500 saate cikmis..ne custom rom kullanabiliyorum nede root..cok sacma seyler olmaya basladi
Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global kararlidan global betaya gecmek icin bootloader kilidinin acik olmasina gerek yok hocam..mi flash tool ile beta rom yuklenir
Bu cihaz için kilidi sitesinden kaldirmak icin araci indirip soylenenleri uyguladigimda 400 saat filan bekleme suresinden bahsediyor...bu sorunu cozebilir miyiz yoksa beklemekten baska caremiz yok mu m
Hocam bildirim panelini indirince şeffaf oldu daha once yoktu bu seffaflik sonradan oldu bi ayari var mi bunun kapatmak icin bulamadim da..karisiyor yazilar bu şekilde
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dün denemek icin bu romu kurdum..sim kart okumadi neden yapmis olabilir bilgisi olan var mi
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi