Banulur kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 8 MIUI 12 gelmedi ?

Cihazıma miflash ile Hindistan romu yükledim daha sonra MIUI 12 çıktığını duyunca global rom a döndüm MIUI 10 olan ilk rom u yükledim fakat en son güncelleme olarak MIUI 11.0.9.0 u aldım MIUI 12 neden gelmedi bilgisi olan varmı cihazın bootload kilidini açınca guncellemeler orjinal cihazla gelen...
  2. B

Yardım Rom sonrası Güncelleme

Merhaba arkadaşlar daha önce redmi note 8 global rom kullanıyordum miui 11.0.10.0 güncellemesini almıştım daha sonra Hindistan rom yükledim rehber ve mesajlar için sonra tekrar global rom a geçtim miui 10 a ilk romu indirdim fakat güncelleme de 11.0.9.0 u aldım son olarak neden 11.0.10.0...
  3. B

Soru Redmi note 8 MIUI 12 rom ?

Merhaba arkadaşlar redmi note 8 için MIUI 12 beta rom yayınlandı mı bazı sitelerde note 8 liste içerisinde gösteriyor ama rom linki bulunmuyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse mutlu olurum iyi bayramlar
  4. B

Yardım Stabil ve güvenli romlar ?

Arkadaşlar merhaba redmi note 8 cihazin en stabil güvenli performansli rom hangisi sizce global Hint çin Avrupa yardımcı olabilir misiniz?
  5. B

Soru Global yazılım kasma wifi düşme sorunu

Merhaba arkadaşlar redmi note 8 cihazımda hindistan rom u kullanıyordum daha sonra global 11.0.8.0 sürüme geçtim wifi düşme ve arayüz tarayıcı uygulamalarda kasma sorunu yaşıyorum sizlerde böyle durum mevcutmu?
  6. B

Çözüldü Redmi Note 8 Bootloader unclocked kapatma

Merhaba arkadaşlar rom için Bootloader kilidini açmıştım tekrar kapatmak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
  7. B

Çözüldü Güncel sürüm

Arkadaşlar merhaba Redmi Note 8 cihazınızın suanki güncel sürümü ne yazabilirmisiniz veya da telefon hakkında dan screen shot da olabilir hindistan rom yüklemiştim orijinal Türkiye yazılıma geri donecegim
Üst Alt