Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazıma miflash ile Hindistan romu yükledim daha sonra MIUI 12 çıktığını duyunca global rom a döndüm MIUI 10 olan ilk rom u yükledim fakat en son güncelleme olarak MIUI 11.0.9.0 u aldım MIUI 12 neden gelmedi bilgisi olan varmı cihazın bootload kilidini açınca guncellemeler orjinal cihazla gelen...
Merhaba arkadaşlar daha önce redmi note 8 global rom kullanıyordum miui 11.0.10.0 güncellemesini almıştım daha sonra Hindistan rom yükledim rehber ve mesajlar için sonra tekrar global rom a geçtim miui 10 a ilk romu indirdim fakat güncelleme de 11.0.9.0 u aldım son olarak neden 11.0.10.0...
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 için MIUI 12 beta rom yayınlandı mı bazı sitelerde note 8 liste içerisinde gösteriyor ama rom linki bulunmuyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse mutlu olurum iyi bayramlar
Merhaba arkadaşlar redmi note 8 cihazımda hindistan rom u kullanıyordum daha sonra global 11.0.8.0 sürüme geçtim wifi düşme ve arayüz tarayıcı uygulamalarda kasma sorunu yaşıyorum sizlerde böyle durum mevcutmu?
Arkadaşlar merhaba Redmi Note 8 cihazınızın suanki güncel sürümü ne yazabilirmisiniz veya da telefon hakkında dan screen shot da olabilir hindistan rom yüklemiştim orijinal Türkiye yazılıma geri donecegim