Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Twitter uygulamasında anlık bildirimlere girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum YouTube ta ve nette yazan birçok yönetimi denedim ama çözemedim yardımcı olabilir misiniz.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşan arkadaşın uyarısında belirttiği üzere sürüm hala beta görünmektedir ve beta hesabı olmadan standart güncellemeye izin vermemektedir.
İndirecek arkadaşların bilgisine...
Bugün araştırma yaparken gözüme çarptı. Sanırım samsung A510F için uzun zaman önce kaynak kodlarını lolipop ve marswmallow için paylaşmış. Bu demek oluyor ki miui portlanabilir mi? Forumda portlayacak birisi var ise port işine el atmasını rica ediyorum. Çünkü türkiye de değil dünyada bir ilk...
Arkadaşlar merhaba, daha önce samsung s3 telefonum vardı bütün miui serisileri yükleyip denedim, sonra S3 ün miladı doldu ve telefonumu A510F 2016 serisi ile değiştirdim fakat miui port rom bulamıyorum. Bütün miui forumlarına baktım, hiç bir yabancı forumda yok. Sadece 2015 serisi A5 ve A7 için...