banaromver kullanıcısının son içeriği

1. banaromver

Soru Eski kontrol merkezi

xiaomi 14 kullanıyorum. evet yok seçeneklerde bunu biliyorum. fakat belki portlanabiliyordur vs bir umut sorayım dedim
  2. banaromver

Soru Eski kontrol merkezi

Hyperos ta miui daki gibi eski kontrol merkezi görünümü getirebilmemiz mümkün mü ?
  3. banaromver

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

xiaomi 14 telefonumda bl kilidi açılmıyor, bu konuda hizmet mevcut mu
  4. banaromver

Yardım Bootloader açılmıyor

Mi 14, başka bir cihazım var onun bl kilidi açık ama topluluk üyeliği olma şartı yoktu o zamanlar. onda şimdiki hesaptan girip akşam 7 de işlemi yaptıktan sonra şimdiki telefonda mı giriş yapmalıyım o hesaptan
  5. banaromver

Yardım Bootloader açılmıyor

Hesabım 1 aylık herşey normal olmasına rağmen tam 19:00 da uygulamadan kilidi aç yaptım beni 10 gün sonrasına attı. Bugün verdiği gün dolunca tekrar denedim şimdi ocak 10 a attı bl kilidi açmam için. neden böyle olur başına gelen var mı ?
  6. banaromver

Soru HyperOS eski bildirim paneli

Konuyu doğru yere açtım umarım.
  7. banaromver

Soru HyperOS eski bildirim paneli

Xiaomi 14 için (hyperos 2.0) eski miui systemui modu var mı bulamadım. Yeni kontrol merkezine hiç alışamadım eski klasik aşağı kaydırmalı bildirim ekranı için mod var mı
  8. banaromver

Tema Oneplus Oxygen Iconlari Mtz

bu hava durumu widget adı nedir
  9. banaromver

Soru Diğer romlara MIUI dialer kurulabilir mi?

Abicim custom romla uğraştırma beni yıllar önce Galaxy S3 vardı bende kasıyordu xda dan bi rom yükleyeyim dedim belki forumdaki tüm romları yüklemişimdir o zaman. O yüzden sakat
  10. banaromver

Telegram gruplarında gördüm MIUI dialer içeren zip dosyası magiskden flaşlanıyor ve kullanılıyormuş acaba bu güvenl midir
  11. banaromver

Eea veya global rom ya da diğer MIUI tabanlı romlara MIUI arama ve SMS uygulaması portlanamaz mı?
  12. banaromver

MIUI 12 Mi 10T / Mi 10T Pro - EEA Avrupa Kararlı Rom [Android 11] V12.1.2.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

miui dialer ve sms bu roma nasıl flashlarız ? daha dogrusu xiaomi de miui dialeri nasıl flashlarız :D
  13. banaromver

Rom Mi 10T - Mi10T Pro - K30S Ultra Global Romlar

hocam ben geçtim endo ya bizden geçmiş bu yaştan sonra eu, usa filan uğraşamam :) hatta biraz uğraşıp tr romuna entegre edeyim dedim miui telefon sms i üşendim. varsa öyle birşey klasik takılalım
Üst Alt